LEGO

| LEGO NINJAGO

LEGO Ninjago 71805 Jays stridspakke med robot

2 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

2 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Finn i butikk

Beskrivelse

Jenter og gutter fra seks år kan gjenskape actionfylte kampscener fra sesong 2 av TV-serien NINJAGO Dragene våkner med det spennende settet Jays stridspakke med robot 71805. Ninja-byggeleken for barn inkluderer en kul robotfigur med bevegelige armer, bein og overkropp, som er utstyrt med et stort, gyllent sverd og to knotteskytere.
Dette ninja-settet inneholder fire NINJAGO minifigurer og masse tilbehør. Jay er bevæpnet med et gyllent sverd og Mester Lloyd har to katanasverd. Ulvemaske-klokrigeren har lange klør på hver hånd, mens Ulvemaskevokteren er utstyrt med en armbrøst.
Det øvrige LEGO NINJAGO sortimentet av byggbare ninja-leker for barn består av drager, kjøretøy, fartøy og templer som fansen kan bruke i rollelek-eventyr med heltene sine. Alle spenningslekesettene kan lages med LEGO Builder appen, som inneholder enkle og intuitive byggeinstruksjoner for deg og barnet ditt. Zoom, roter modeller i 3D, lagre sett og spor framdriften.

— Robotdraktleke som barn kan bruke for å gjenskape action fra sesong av NINJAGO Dragene våkner
— Robotfiguren har bevegelige lemmer, et gyllent sverd-element og to knotteskytere
— Fire minifigurer: Jay, Mester Lloyd, Ulvemaske-klokriger og Ulvemaskevokter
— Minifigurer er utstyrt med våpen-tilbehør som sverd og armbrøst
— Ninja-gaveidé for barn fra seks år, som liker å iscenesette spennende ninja-kamper
— Se også andre actionsett selges separat i LEGO NINJAGO serien
— LEGO NINJAGO sett gir barn muligheten til å fordype seg i en fantasiverden
— Ninja-lekesett som består av 78 deler og har en robotleke som er 8 cm høy
  • - Ikke egnet for barn under 3 år pga. smådeler.

Art:  10253010

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast
Antall deler 78

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data