BRIO

BRIO 33978 Waterfall Tunnel (Smart Tech Sound)

Delbetal 69 kr/mnd
med i 36 måneder
9 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

9 IGJEN
519 kr
Delbetal 69 kr/mnd
med i 36 måneder

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

CMS_Club Jollyroom_NO2.png

Beskrivelse

Brio Waterfall Tunnel, med Smart Tech Sound. Hør på de fantastiske jungellydene og det skvulpende vannet mens du sykler gjennom Smart Tech Sound fossetunnelen, på nye eventyr. Det er to ruter gjennom denne enorme fossen - enten kan du ta sporene opp over den gamle broen og krysse toppen, eller du kan dra gjennom de mørke hulene og ta deg gjennom det rennende vannet til den andre siden. Uansett hvilken rute du velger - se opp for alle de skumle insektene! Uansett rute er det mange morsomme Smart Tech Sound -funksjoner, som gir ekstra liv til lekemiljøet. Et fantastisk tilbehør til BRIO World jernbanespor. Laget av FSC-sertifisert europeisk bøketre, plast av høy kvalitet, med fine metalldetaljer. Å leke med tog hjelper barn å forstå og lære om miljøet i hverdagen på en morsom måte, og utvikler samtidig finmotorikken.

Anbefalt alder: fra 3 år.

Art:  10123601

Få mer inspirasjon her

Produktspesifikasjon

Materiale Plast, metall

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data

Eksempel på delbetaling

×

Delbetalingsplan for BRIO 33978 Waterfall Tunnel (Smart Tech Sound)

BRIO 33978 Waterfall Tunnel (Smart Tech Sound)
Produktpris
519 kr
Rente
22,95%
Etableringsgebyr
0 kr
Ditt månedsbeløp
69 kr
Adm. avgift
49 kr/mnd
Totalbeløp for denne varen
2 484 kr
Tid Etb.gebyr Adm. avgift Rente
6 mnd 0:- 49:- 22,95%
12 mnd 0:- 49:- 22,95%
24 mnd 0:- 49:- 22,95%
36 mnd 0:- 49:- 22,95%

Slik fungerer det

  1. Du velger delbetalingsalternativ i kassen på jollyroom.no. Vanlig kretittsjekk foretas.
  2. Den første fakturaen fra JollyroomPay, gjennom Avarda, vil sendes til deg i midten av måneden. Merk: Avhengig av når du legger inn bestillingen din, kan fakturaen komme til dukke opp måneden etter at bestillingen din er lagt inn. Oppleggingsavgiften er gratis.
  3. Du faktureres deretter månedsvis til hele beløpet er betalt.
  4. Du kan når som helst velge å betale hele resten av beløpet.
×

Stäng sidan