Rangler

En klassisk rangle er til glede for enhver baby. Ranglen er den perfekte leken til dere som er mye på farten, da den er liten og lett å ta med overalt. Vi har et stort utvalg av rangler i både tøy, plast og tre, slik at du og babyen enkelt skal finne deres favoritt. Velg blant klassiske rangler i malt tre eller rangler av tøy i ulike farger og strukturer som barnet kan utforske.
27 resultater.

Gøyale rangler for nysgjerrige barn

En rangle er viktig for spedbarnet, som jo må tilegne seg en hel masse ferdigheter på så kort tid! Ranglen er også perfekt til dere som er mye på farten, da den er liten og lett å ta med overalt. Vi har massevis av forskjellige typer rangler i malt tre, tøy og plast i ulike typer farger og fasonger, så her kan dere finne den perfekte rangle til deres barn!


Stort utvalg av rangler på våre nettsider

Her på Jollyroom har vi et stort og variert utvalg av rangler til de minste, så om du er på leting etter den perfekte gave, eller bare ditt barns første favorittleke, så finner dere det her hos oss! Velg blant klassiske rangler i malt tre, eller tøydyr fra kjente merkevarer som Woodlii, BRIO, Sebra og mange, mange flere!