Rangler

En rangle er til glede for enhver baby. Ranglen er liten og lett å ta med overalt. Vi har et stort utvalg av rangler i både tøy, plast og tre, slik at du og babyen enkelt skal kunne finne en modell som faller i smak!
80 resultater.

Klassikeren som aldri går av moten
Ranglen har vært en populær babyleke gjennom flere generasjoner, og er fremdeles en utrolig populær leke i den moderne småbarnsfamilien. Når barnet rister på ranglen, gir ranglen fra seg underholdende lyder, som barnet siden vil assosiere med bevegelse. Barnet skaper dermed en positiv assosiasjon til lyden som aktiviserer barnets bevegelser, og videre barnets utvikling. En fin rangle, er dessuten en utmerket dåpsgave, som barnet garantert kommer til å ha mange morsomme stunder med.

Finn en rangle til barnet ditt på Jollyroom
Her på Jollyroom, har vi et stort og variert utvalg av rangler til de minste. Hos oss finner du babyrangler i forskjellige former og materialer, fra kjente varemerker som Sebra, PlayGro og Teddykompaniet. Vi har rangler i både plastikk og tøy, og selvfølgelig også klassiske trerangler.

Er du ute etter andre leker til babyen, må du gjerne kikke i vårt øvrige utvalg av babyleker. Her finner du alt fra herlige leketepper og babygym, til beroligende spilledåser og klassiske treleker.