72 resultater

1/2Neste

Schleich dyrefigurer til nysgjerrige og lekne barn

Det tyske varemerket Schleich er en klassiker i bransjen når det gjelder dyrefigurer av alle slag samt morsomt bondegårdstilbehør. Schleich er kjente for sine naturtro lekedyr og sin umiskjennelige kvalitet. Faktisk er Schleich såpass ansette i dette markedssegmentet at om du har sett en lekehest på et barnerom, er sjansen stor for at den er fra nettopp Schleich!

Massevis av Schleich lekedyr på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi selvsagt sørget for å ha et godt utvalg av Schleich sine populære og morsomme dyrefigurer. Her finner du Schleich hester, Schleich stall, Schleich gård, og så videre. Det er bare å titte litt, vi er sikre på at akkurat ditt barn finner noe som faller i smak!

Glem heller ikke å ta en titt i vårt øvrige direkte sangnomsuste sortiment med leker! Her vil dere finne alt fra adventskalendere og radiostyrte biler til alle mulige byggesett og Lego!

Happy shopping!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven