Schleich

På Jollyroom finner du figurer fra det tyske varemerke Schleich. Schleich er mest kjent for sine lekedyr som er naturtro og av beste kvalitet, det er ikke rart at Schleichs elskes av barn verden over. Hos oss på Jollyroom finner du alle dyr du trenger for å samle sammen til din egen bondegård, en fantastisk stall med hester av alle mulige raser eller hvorfor ikke en zoo?

64 resultater.

Schleich dyrefigurer til nysgjerrige og lekne barn

Det tyske varemerket Schleich er en klassiker i bransjen når det gjelder dyrefigurer av alle slag samt morsomt bondegårdstilbehør. Schleich er kjente for sine naturtro lekedyr og sin umiskjennelige kvalitet. Faktisk er Schleich såpass ansette i dette markedssegmentet at om du har sett en lekehest på et barnerom, er sjansen stor for at den er fra nettopp Schleich!

Massevis av Schleich lekedyr på jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi selvsagt sørget for å ha et godt utvalg av Schleich sine populære og morsomme dyrefigurer. Her finner du Schleich hester, Schleich stall, Schleich gård, og så videre. Det er bare å titte litt, vi er sikre på at akkurat ditt barn finner noe som faller i smak!

Glem heller ikke å ta en titt i vårt øvrige direkte sangnomsuste sortiment med leker! Her vil dere finne alt fra adventskalendere og radiostyrte biler til alle mulige byggesett og Lego!

Happy shopping!