25 resultater

Armringer og baderinger til strandturen og badebassenget

De fleste foreldre husker nok selv hvor morsomt det var å bade som barn. Å kaste seg i vannet på stranden eller i et badebasseng, utstyrt med et par armringer eller en badering, hva er vel herligere enn det! Som liten er det jo også morsomt om armringene eller baderingen har et festlig motiv, f.eks. Minions eller Oppdrag Dory. Slik blir det nesten som om man bader med en venn!

Stort utvalg av armringer og baderinger for barn

Her på Jollyroom har vi alt småbarnsfamilien trenger av badeustyr. Her vil du finne gode baderinger med morsomme motiver fra Disneys spennende univers, masser av armringer og til og med originale og morsomme badestoler for babyer såvel som større barn.

I tillegg har vi selvsagt også gode UV-klær og badetøy til barn og baby, samt mengder av badeleker og morsomme badebassenger av alle slag: babybassenger, barnebassenger og familiebassenger, alt sammen for å sikre en maksimalt morsom vannlek i sommerhalvåret!

Hva varemerker angår fører vi selvsagt de beste, som BestwayIntex og Wehncke, for bare å nevne noen få!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven