Armringer og baderinger er det perfekte strand- og bassengtilbehøret til barn som ikke har lært seg å svømme helt selv ennå. Hos oss finner du massevis av fine, sikre og effektive baderinger og armringer til barna!
19 resultater.

Armringer og baderinger til strandturen og badebassenget
De fleste foreldre husker nok selv hvor morsomt det var å bade som barn. Å kaste seg i vannet på stranden eller i et badebasseng, utstyrt med et par armringer eller en badering, hva er vel herligere enn det! Som liten er det jo også morsomt om armringene eller baderingen har et festlig motiv, f.eks. Minions eller Oppdrag Dory. Da blir det jo nesten som om man bader med en venn!

Stort utvalg av armringer og baderinger for barn
Her på Jollyroom har vi alt småbarnsfamilien trenger av badeustyr. Her vil du finne gode baderinger med morsomme motiver fra Disneys spennende univers, masser av armringer og til og med originale og morsomme badestoler for babyer, såvel som større barn.

I tillegg har vi selvsagt også gode UV-klær og badetøy til barn og baby, samt mengder av badeleker og morsomme badebassenger av alle slag: babybassenger, barnebassenger og familiebassenger, alt sammen for å sikre en maksimalt morsom vannlek i sommerhalvåret! Hva varemerker angår, fører vi selvsagt de beste, som BestwayIntex og Swimpy, bare for å nevne noen få!