Barnerommet fra Deryan

Velkommen til Nordens største barne- og babybutikk på nettet! Her ser dere vårt fantastiske utvalg til barnerommet. Og vi tør faktisk garantere at dere vil finne akkurat det dere trenger her, folkens. Vi snakker barnemøbler av alle slag: barnesenger, sprinkelsenger, vugger, barnelamper, nattlamper, lyslenger, sengetøy, plastlaken, oppbevaringsløsninger, stilig innredning og gode tekstiler. Ja, trenger du noe til barneommet, har vi det! At vi har nettets rimeligste priser er en selvfølge.

Deryan er et varemerke som lager praktiske og flotte babyprodukter. Firmaet ble grunnlagt i Nederland i 2001 av Roy van Aalst, og har siden det blitt en populær aktør på det globale markedet. Først og fremst er Deryan kjent for sine populære reisesenger for barn som de tilbyr i en mengde ulike modeller og utførelser. Hos oss på Jollyroom finnet du et bredt utvalg av Deryans behagelige reisesenger som garantert gjør reisen til familien både enklere og mer praktisk!

Innredning til barnerommet er et marked som virkelig har eksplodert de siste årene og vi på Jollyroom elsker alt av trender og barneromsinnredning! Det viser seg å være et stort interesse for slike produkter fra produsentene og dette gir oss en stor mulighet til å hjelpe dere å innrede barnerommet med fantastiske produkter for både barn og baby med alt av forskjellige tekstiler og vimpler. I takt med at barnerommet blir så populært får vi en glimrende sjanse til å bli ekstra behjelpelige for barna med å lage et barnerom som er godt egnet for lek, men også til å sove godt i.

Koselige stunder i fantastiske barnemøbler

Med fine barnemøbler i barnerommet kan alle barn få en egen plass i hjemmet til å tegne på eller lese et spennende eventyr i en komfortabel lenestol. Smart oppbevaring gir deg muligheten til å prøve å holde orden i barnerommet mellom all lekingen. Vi har også samlet et herlig utvalg av belysning til barnerommet, som bordlamper, taklamper og nattlamper i fine farger og fra kjente varemerker.

En god natt søvn i barnerommet

En av mange ting vi på Jollyroom elsker å fornye barnerommet med, er barnesenger! Herlige sengesett og sengetøy sammen med fine dekorasjoner på barnesengen kan hele barnerommet få et løst og barna kan får en god natt søvn. Ikke glem å gjøre vuggen eller sprinkelsengen mykere med sikre sengekanter som også beskytter det sovende barnet. Uansett om det gjelder juniorseng, sprinkelseng eller vugge/babykurv som du er på jakt etter, finner du det her! Forhåpentligvis finner du det du vil ha til barnerommet hos oss. Med mange kampanjer og rask levering er det ingen kunst å gjøre det fint i barnerommet.