Petite Chérie

Petite Chérie Essence Minivognpose, Misty Rose

6 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg farge: Rosa
6 IGJEN
499 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

Beskrivelse

Essence minivognpose fra Petite Chérie. Den har en myk krage og varm polstring. Med denne posen kan barnet ditt reise med stil gjennom hele vintersesongen. Vognposen er universal og passer til de fleste barnevogner på markedet.

Petite Chéries vognpose har et ytterstoff i polyester som er vind- og vannavstøtende. Innermaterialet er laget av myk og varmende fleece, slik at barnet ditt kan kose seg skikkelig og ta seg en lur på turen. Polstringen er 100% polyester og sømmene som går over posen holder polstringen på plass.

Hetten er utstyrt med en koselig teddypels, slik at hodet blir ordentlig pakket inn i vognposen. Teddypelsen er i tillegg avtakbar. Innsiden har uttak for 5-punktssele. Vognposen har en glidelås langs midten og ned til føttene. Minivognposen kan også brukes i babybilstol.

– Anbefalt alder: fra nyfødt.

Art:  10177275

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Lengde (cm) 80
Bredde (cm) 37
Vask Maskinvask
40°C

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data