Baby Jogger City Mini GT 2 Søskenvogn inkl. Liggedel, Jet
Baby Jogger City Mini GT 2 Søskenvogn inkl. Liggedel, Jet
Baby Jogger City Mini GT 2 Søskenvogn inkl. Liggedel, Jet
Zoom

Baby Jogger

Baby Jogger City Mini GT 2 Søskenvogn inkl. Liggedel, Jet

Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Trustpilot
Midlertidig utsolgt
8 595 kr
Overvåke produkt

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Få 10 % rabatt på ALT som ny abonnent på nyhetsbrevet! 
Fri frakt!

Beskrivelse

Baby Jogger City Mini GT 2 er en ny, oppdatert versjon av den lette barnevognen Baby Jogger City Mini GT Double. Nå med innebygd fotstøtte, fjæring, et nytt utseende på stoffer og en eksklusiv matt sort chassis.

Søskenvognen City Mini GT 2 har, i likhet med forgjengeren, en fullt liggende stilling. Den har også markedets enkleste sammenlegging, med sin patenterte «Quick Fold Technology», som oppfyller alle sikkerhetskrav. Vognen slås enkelt sammen med et løft i stroppen "fold", som sitter i setet. Kalesjen har en ny og stilig design, som dekker godt. Den kan justeres i høyden, etter hvert som barnet ditt vokser. Denne pakken kommer med en liggedel.

Liggedelen monteres enkelt på chassiset, med de medfølgende adapterne, og lar deg begynne å bruke vognen helt fra barnets fødsel. Den store kalesjen beskytter barnet ditt mot vær og vind, mens den myke madrassen sørger for at barnet ditt ligger komfortabelt under hele trilleturen.

Under finner du en praktisk kurv, med plass til alt du måtte trenge når du er ute på tur. Slås sammen helt flatt, for enkel oppbevaring.

- Total vektkapasitet på 51,5 kg.
- Punkteringsfrie hjul, fjæring i bakakselen og det svingbare forhjulet.
- Håndbrems med nytt utseende, plassert lett tilgjengelig på siden av rammen. < br> - Ny, innebygd fotstøtte, for ekstra støtte og komfort for barnet.
- Polstret sete, som kan foldes 150°.
- Ventilert sete, med en uttrekkbar vindbeskyttelse.
- Meget sjenerøs kalesje, med 3 forskjellige posisjoner.
- 8" lettvektshjul, med en hurtig utløsermekanisme og lukket kulelager.
- Støtdempende forhjulsoppheng.
- Parkeringsbrems bak.
- Justerbar fempunktssele, med skulderbeskyttelse og beskyttelse til selve spennen.
- Universalfester for tilbehør til City-serien.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  908868

Bilder fra kunde

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.

Trustpilot