Thule

Thule Chariot Cab2 Sykkelvogn, Cypress Green

Nyhet Fri frakt
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
11 989 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Thule Chariot Cab 2, er en praktisk og god sykkelvogn med plass til to barn. Den kan brukes både til sykling og skigåing, og dermed perfekt for en aktiv livsstil.

Barnevognen tilbyr alt du trenger fra en barnevogn og litt mer. Den er lett å klappe sammen, og takket være det smarte Thule VersaWing-systemet, er det enkelt å raskt bytte mellom de forskjellige aktivitetene som vognen er tilpasset. Barnevognen har også komfortable polstrede seter, delvis avtakbare og enkle å rengjøre

Chariot Cab 2 har en justerbar fjæring, som gir optimal støtdemping uavhengig av underlag, og et polstret sete - alt for å gi barnet ditt en så behagelig tur som mulig. Kupeen er klimaregulert med avtakbare vinduer, og solbeskyttelse med flere posisjoner. Setet kan også vippes for ekstra komfort, og med fempunktsselen sitter barnet ditt sikkert på hele turen.

Vognen har et sjenerøst lasterom hvor du kan pakke alt dere trenger på turen. Lastelommen kan dessuten fjernes ved behov, for eksempel om du vil ha ekstra beinplass når du jogger med vognen.

Sykkelutstyr og standard tursett (så du kan bruke vognen som vanlig barnevogn) er inkludert. Joggesett og skisett selges separat.

Barnevognen kan brukes med to barn, maksimal vekt 45 kg.

Anbefalt alder: Fra 0-5 år (før 10 måneder anbefales Thule Infant Sling)

Art: 10119390

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Maksimal vekt 45