Hamax

Hamax Outback Reclining Sykkelvogn 2019 inkl. Oppbevaringstrekk, Navy/White

Fri frakt
2 IGJEN
2 IGJEN
7 009 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp
Fri frakt!

Beskrivelse

Hamax Outback Reclining er en multifunksjonell barnevogn for den aktive familien. Perfekt for deg som liker å ta med barna på sykkeltur, men som samtidig vil kunne bruke vognen i hverdagen. Vognen har plass til to barn, men kan også brukes med bare ett barn ved å justere den individuelle fjæringen. Setene kan justeres i høyden opptil 115 cm, og den ekstra plassen ved barnets hode, sørger for at hjelm kan brukes og få plass.

På modellene som er produsert fra 2019, kan ryggen felles ned for en mer komfortabel hvilestilling for barnet. Ryggen kan stilles i tre forskjellige posisjoner, maks 12°.

Hamax Outback kan brukes på tre forskjellige måter: som sykkelvogn, barnevogn og joggevogn (joggesett selges separat). Dobbel-locking-system gjør at du raskt kan forvandle vognen fra barnevogn til sykkelvogn. Tydelige indikatorer viser grønt når vognen er korrekt montert. Det gripevennlige skumhåndtaket kan justeres fritt i høyden, slik at du som forelder får en komfortabel trilletur. Vognens konstruksjon gjør den utrolig lettmanøvrert, uansett terreng.

Vognen har luftfylte bakhjul på 20 tommer, som enkelt kan tas av. Fjæringen justeres smidig med bare én hånd, og gjør at vognens stivhet kan tilpasses etter underlaget og pakningen i vognen. Den unike, aerodynamiske designen, med en utenpåliggende aluminiumsramme, gir den høyeste sikkerheten for barnet ditt. Vognen legges enkelt sammen, og tar liten plass i bilen til å være en multifunksjonell vogn. Et stort oppbevaringsrom på vognens bakside, gjør at du kan ta med deg mye bagasje på turen. Vognen har plass til LED-lamper både foran og bak.

Sykkelsett, barnevognhjul og oppbevaringstrekk medfølger.

- To separate seter med fempunktsbelte.
- Myggnett og UV-beskyttelse medfølger.
- Parkeringsbrems.
- UV-beskyttet vindu.
- Romslige oppbevaringsrom til hjelmer og lignende.
- 600D vanntett polyesterstoff.
- Reflekterende materiale på hjulene.
- Lomme til oppbevaring av frontkapellet.
- Reflekser rundt vognen.
- Flere ventilasjonspunkter.
- Justerbart håndtak for ergonomisk bruk.
- Anbefalt alder: Fra 6 måneder.
- Maksimal høyde på barnet: 117 cm.
- Maksimal hastighet: 24 km/h.
- Godkjent i henhold til EN 15918 og ASTMF 1975-09.
- Outback ble kåret til best i test av den svenske testsiden Bäst-i-test.se i 2017.

Art:  908860

Bilder fra kunde