Cybex Mios Duovogn, Chrome Black/Khaki Green
Cybex Mios Duovogn, Chrome Black/Khaki Green
Cybex Mios Duovogn, Chrome Black/Khaki Green
Cybex Mios Duovogn, Chrome Black/Khaki Green
Zoom

Cybex

Cybex Mios Duovogn, Chrome Black/Khaki Green

Fri frakt
2 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

2 IGJEN
12 397 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt!

Beskrivelse

MIOS er designet for å gi moderne foreldre det aller beste når det kommer til sikkerhet, design og langvarig bruk. MIOS nye, fleksible 4-in-1 travel system lar deg bruke vognen direkte fra fødselen, helt til barnet ditt har vokst fra barnevogner. Cybex har flere babybilstoler og liggedeler som kan brukes med chassiset, noe som gjør at du enkelt kan tilpasse vognen din etter din livsstil og dine barn.

Understellet har et tidløst utseende, og en lett og stabil design med god støtdemping på alle hjul, så barnet ditt sitter komfortabelt i vognen. Dette gjør også at du får en myk og lettmanøvrert trilletur på alle underlag. Det legges enkelt sammen med én hånd.

Sittedelen er vendbar, har en justerbar ryggstøtte og en avtakbar frontbøyle for ekstra sikkerhet. Den er også tilpasset til normal bordhøyde (80 cm), noe som gjør at den kan brukes som en mobil matstol på caféer og restauranter. Barnevognsselen kan enkelt justeres med én hånd, og skulderputene sørger for at barnet sitter komfortabelt. Kjøp til en ekstra av Cybex MIOS’ stilige fargetrekk, for å raskt kunne skifte utseende på vognen din når du vill!

Liggedelen har en innside i myk bomull og en komfortabel madrass med god pusteevne, som sørger for at barnet ditt holder riktig temperatur i vognen. Den store kalesjen har to panoramapaneler i nettingmateriale for best mulig luftsirkulasjon, og gir deg god oppsikt med barnet til enhver tid. Kalesjen har også et integrert håndtak, en uttrekkbar solskjerm og UV-beskyttelse 50+. Liggedelen festes enkelt på chassiset med et klikk. Den er også utstyrt med memory buttons, som gjør det enda enklere å feste og fjerne liggedelen ved behov.

Chassiset kan enkelt legges sammen med én hånd – sittedelen kan slås sammen med chassiset.

- Lettvektsdesign.
- Lang livslengde, maksvekt 22 kg.
- Støtdemping på alle hjul.
- Låsbare framhjul.
- Justerbart håndtak, kneledd.
- Romslig varekurv.
- Slås enkelt sammen.
- Vendbar sittedel.
- Adapter for bilstol inngår.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon!

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  908412

Bilder fra kunde

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.