Beemoo

Beemoo Maxi 4 Duovogn, Black/Black

Flash PricesGave
8 IGJEN
8 IGJEN
3 495 kr
Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp

Når du kjøper denne barnevognen får du en stelleveske fra Petite Chérie på kjøpet! Gjelder til 19/6 kl. 10:00. *For fullstendige vilkår, les her.

v22_FlashPrices_CMS_NO.gif

Beskrivelse

Beemoo Maxi 4 er en smidig duovogn med mange praktiske egenskaper. Vognen har justerbart håndtak, ryggstøtte og fotstøtte, og en avtakbar frontbøyle – alt for at du skal kunne tilpasse vognen etter dine behov. Den vendbare sittedelen har en praktisk fempunktssele, og en stor kalesje for solfylte dager. Liggedelen har en høy kalesje og medfølgende vindtrekk.

Med hjelp av adapterne kan du enkelt plassere babybilstolen direkte på barnevognen. Praktisk når du ikke vil vekke det sovende barnet, eller når du skal av sted for å handle. Adaptere er ikke inkludert, men kjøpes separat. Passer med babybilstoler fra Maxi-Cosi Pebble, CabrioFix, BeSafe izi Go X1 og Cybex Aton.

- Justerbar ryggstøtte i fire posisjoner
- Romslig varekurv
- Godkjent i henhold til barnevognstandarden EN 1888-2:2018
- Kompatibel med babybilstol, adaptere selges separat.

Maksvekt sittedel: 22 kg
Maksvekt liggedel: 9 kg
Maksvekt varekurv: 3 kg

Aldersanbefaling: 0,5 – ca. 3 år

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognguide

Art:  906689

Bilder fra kunde