Cybex TALOS S Lux Duovogn, Sky Blue/Taupe
Cybex TALOS S Lux Duovogn, Sky Blue/Taupe
Cybex TALOS S Lux Duovogn, Sky Blue/Taupe
Zoom

Cybex

Cybex TALOS S Lux Duovogn, Sky Blue/Taupe

Fri frakt
4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

4 IGJEN
9 398 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt!

Beskrivelse

Cybex Talos S Lux er en smidig og funksjonell duovogn, som både er elegant og komfortabel. Med Cybex’ nye og fleksible 4-i-1 reisesystem, som lar deg bruke vognen direkte fra fødselen og videre gjennom hele barnevognperioden, kan du enkelt tilpasse vognen etter dine og din families behov. Talos S Lux inngår i Cybex’ populære Gold-serie.

Chassiset har et justerbart håndtak, slik at det enkelt kan tilpasses til den som triller. Vognen har solide, punkteringssikre terrenghjul med god fjæring og støtdemping, noe som gjør den behagelig å trille selv på ujevne underlag, og som sørger for god trillekomfort både for deg og barnet ditt.

Talos S Lux har en vendbar sittedel med bredt sete og en justerbar ryggstøtte, som kan lenes bakover til full hvilestilling når barnet ditt sover. Den har også en avtakbar frontbøyle, en justerbar fotstøtte og en stor kalesje med nettingpaneler for god luftsirkulasjon og UV-beskyttelse 50+.

- Vendbar sittedel.
- Fjæring på alle hjul.
- Justerbar ryggstøtte.
- Foldes sammen med én hånd.
- Terrenghjul.
- Romslig varekurv.
- Justerbar fotstøtte.
- Stor kalesje.
- Liggedel medfølger.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  910303

Bilder fra kunde

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.