Beemoo

Beemoo Parasoll, Black

6 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

6 IGJEN
399 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

Beskrivelse

Praktisk, justerbar, svart parasoll fra Beemoo med UPF 50+, som beskytter mot sollys med et vannavstøtende stoff. Den har en borrelås og en kompakt sammenfolding.

– Montering: Plasser parasollen litt høyere eller litt lenger ned på siden av vognens understell. For å utvide braketten skruer du på det sorte hjulet ved braketten, og samme prosedyre gjelder for å stramme braketten og feste parasollen til vognen. Parasollen kan også vinkles i forskjellige posisjoner for å få maksimal beskyttelse mot solen. Dette gjøres ved å holde nede knappen plassert over braketten. Hold knappen inne for å justere, og slipp knappen for å låse parasollen i ønsket posisjon.

Art:  10173354

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Lengde (cm) 72

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data