Bumbleride Indie Duovogn, Sea Glass
Bumbleride Indie Duovogn, Sea Glass
Bumbleride Indie Duovogn, Sea Glass
Zoom

Bumbleride

Bumbleride Indie Duovogn, Sea Glass

Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
10 601 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Indie er en fleksibel og fin sportsvogn fra Bumbleride. Indie-vognen passer for barn opp til 25 kg, og har en egenvekt på bare 11 kg. En perfekt sittevogn for den aktive barnefamilien som alltid er på farta!

Bumbleride Indie er utstyrt med gode lufthjul og en justerbar kalesje, og kan klappes sammen på bare noen sekunder. En perfekt vogn på utflukter og lengre ferier. Den store kalesjen beskytter barnet ditt mot solen på optimalt vis, og de gode dekkene sørger for en jevn og behagelig tur, uansett underlag.

Du får også med den praktiske og komfortable liggedelen fra Bumbleride. Liggedelen er egnet for nyfødte og barn opptil ca. 9 kg. Den har en komfortabel madrass i pustende, resirkulert polyester. Liggedelens kalesje beskytter mot vær, vind og sol med SPF 45+.

- Liggemål: 77 x 31 x 24 cm.

Klikk deg inn på de enkelte produktene for mer informasjon.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  909376

Bilder fra kunde