Fri frakt
Visa:  North 13.5 Roadster Sykkelvogn, Black/Grey Inkl. Skisett
Visa:  North 13.5 Roadster Sykkelvogn, Black/Grey Inkl. Skisett
Visa:  North 13.5 Roadster Sykkelvogn, Black/Grey Inkl. Skisett

Visa: North 13.5 Roadster Sykkelvogn, Black/Grey Inkl. Skisett

Trustpilot
2 068 kr 2 298 kr
Ikke på lager Overvåke produkt
 • Nordens største barne- & babybutikk
 • Prisløfte
 • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
 • Fri frakt over 1000 kr
 • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

North 13.5 Roadster er en praktisk og enkel sykkelvogn. En multifunksjonsvogn som passer godt til den sporty familien. Barnevognen har plass til et eller to barn og kan også brukes som turvogn alene uten sykkel. Vognen leveres komplett med både sykkelsett og tursett.

Sykkelvognen er utformet med en stabil aluminiumramme og har lett vekt. De store 20-tommers hjulene gjør sykkelferden stabil og komfortabel. Vognen har reflekterende detaljer på alle sider, roterbart framhjul, fotbrems og et høyt flagg slik at dere er synlige i trafikken.

Med Roadster kjører barna trygt og komfortabelt. Vognen er utstyrt med sikkerhetsseler med vatterte skulderbånd, og det er godt med plass til bena. Sikkerhetsselene kan flyttes avhengig av om ett eller to barn skal kjøre i vognen, for å få jevnt vekt/tyngdepunkt. Allværsbeskyttelsen er oppdelt i to deler, nederste lag er et nett for god ventilasjon og det ytterste et regntrekk. Vinduer på begge sider for god utsikt.

I denne pakken inngår det et skisett, så du kan bruke sykkelvognen som skivogn/pulk!

Klikk deg inn på de enkelte produktene for å lese mer om dem.
Art: 904177

Varemerke

North 13.5

På Jollyroom finner du praktiske og holdbare fritidsprodukter fra North 13.5. North 13.5 er et nordisk merke med fokus på den aktive familien. Varemerket retter seg mot de som vil ha et aktivt fritidsliv med sine barn, og tilbyr produkter som joggevogner og sykkelvogner. Med dette i tankene forsøker North 13.5 å tilpasse sine produkter etter nordiske forhold.

Se mer fra North 13.5 »

Kundevurderinger

Trustpilot