Beemoo

Beemoo Maxi 4 Duovogn med Stor Tilbehørspakke, Grey/Silver

Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
7 170 kr
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Beemoo Maxi 4 er en hendig sportsvogn med mange praktiske funksjoner. Barnevognen har et justerbart håndtak, ryggstøtte og fotstøtte, samt en avtakbar frontbøyle – slik at du kan tilpasse vognen etter akkurat dine behov. Det vendbare setet har et praktisk fempunktsbelte og en stor kalesje for solskinnsdager. Liggedelen har en høy kalesje og medfølgende vindtrekk.

- Rygglenet kan justeres i fire posisjoner.
- Varekurv med god plass.
- Godkjent i henhold til barnevognstandard EN 1888-2: 2018.
- Kompatibel med babybilstol, adapter medfølger.

Aldersanbefaling: 0,5 – ca. 3 år.

- Maksvekt sittedel: 22 kg
- Maksvekt liggedel: 9 kg
- Maksvekt varekurv: 3 kg

Den medfølgende babybilstolen fra Beemoo er en sikker babybilstol for nyfødte og barn opptil 13 kg. Babybilstolen har en myk hodestøtte og pute samt polstrede seler for ekstra komfort. Stolen har et gripevennlig bærehåndtak og en uttrekkbar kalesje.

- Godkjent i henhold til ECE R44/04.
- Anbefalt alder: 0-3 år.

Pakken inkluderer også stellevesken Fantasie fra Petite Chérie – en praktisk stelleveske med romslige lommer, som hjelper deg med å holde orden på alt av nødvendigheter. Stellevesken er utstyrt med glidelås, justerbar skulderrem samt medfølgende barnevognskroker og stelleunderlag. Når vesken ikke brukes, kan den enkelt brettes sammen for lettvinn oppbevaring. Vesken passer like fint som en trendy hverdagsveske som stelleveske.

Du får også med et regntrekk i universalmodell, som kan brukes til både sittedel og liggedel. Regntrekket har en vannsøyle på 5000 mm og er enkelt å sette på og ta av vognen. En praktisk oppbevaringsveske medfølger. Det medfølgende myggnettet har også en universell passform og er laget i nettingmateriale, noe som gir både deg og barnet ditt god sikt.

Parasollen fra Beemoo er en justerbar barnevognparasoll, som er lett å feste på vognen. Den beskytter mot sollys (UPF50+) og har et vannavstøtende stoff. Du får også med en praktisk koppholder og barnevognlås.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg henviser vi til vår enkle barnevognguide:
Jollyrooms Barnevognsguide

Art:  909952

Bilder fra kunde