Hoppekids

Hoppekids Køyeseng Basic 90x200cm

4 IGJEN
4 IGJEN
5 669 kr
Legg i handlekurven

Prisløfte
365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

Et komplett sett med delene du behøver for å få gjøre om Hoppekids juniorseng til en køyeseng. I settet inngår Hoppekids Modul til Køyeseng Basic og Hoppekids Juniorseng Basic 90x200 cm.

Hoppekids Juniorseng Basic 90 x 200 cm er en praktisk dagseng av god kvalitet og fleksibilitet. Passer utmerket godt til barnerommet og kan justeres etter dine ønsker og behov.

Sengen har flere oppbyggingsalternativer med praktiske tilbehør som kan kjøpes separat. Denne barnesengen kan bygges ut til en middelshøy seng med sklie eller praktiske sengebokser/ekstraseng for å spare på plass, disse tilbehørene kjøpes separat. Sengen leveres med en ribbebunn som gir en god natt søvn og forlenger holdbarheten og komforten på madrassen din.

Hoppekids Juniorseng Basic er laget av langsomt voksende furu. Spesiellt utviklet for denne miljøvennlige og naturlige råvare er de unike ujevnhetene, små sprekker, kvister og fargeforskjeller. Sengen er malt hvit men kvister kan bli synlig. Lakkeringen er laget av en naturlig base som gjør at saft fra treet kan gå gjennom, dette er et bevis på at det er rene naturmateriale som brukes.

- Svanemerket og FSC-sertifisert.
- Flere praktiske tilbehør for å bygge ut sengen kan kjøpes separat.

Anbefalt alder: fra 3 år.

Materiale: Furu.

Mål:
Madrassmål: B90 x L200 cm.
Ytre mål: B98 x L208 x H56 cm.
Høyden under senga: 20 cm.
Madrasshøyden i følge sikkerhetsstandard: 9 cm.

Maksvekt: 100kg.

Farge: Hvit.

Hoppekids Modul Til Køyeseng Basic 90x200cm er en modul som kan gjøre om Hoppekids Juniorseng 90 x 200 cm til en køyeseng. Sengen kan deles og brukes som to separate senger, en veldig smart løsning for deg som vil få litt mer plass på barnerommet. Underdelen kan gjøres om til en lekeplass med hjelp av forskjellige sengegardiner fra Hoppekids.

Hoppekids Modul er tilvirket i saktevoksende furu. Spesielt for denne miljøvennlig og naturlige råvaren er de unike ujevnhetene, sprekkene, kvistene, vridningene og fargeforskjellene. Sengen er hvitmalt, men kvister kan bli synlige. Lakken er tilvirket på en naturlig base som gjør at kvae kan lekke ut, dette er et bevis på at det er rene naturmaterialer som har blitt brukt.

Svanemerket og FSC-sertifisert.

Farge: hvit.

Anbefalt alder: fra 3 år.

Mål: 90 x 200 cm, fra gulv til høyeste kant: 109 cm.

Maks belastning: 100 kg.

Materiale: furu.

Art:  900924

Bilder fra kunde