Star Wars

På Jollyroom finner du et stort utvalg av leker, innredning og klær med Star Wars tema. Den første filmen om Star Wars ble sluppet i 1977 og ble raskt utrolig populær hos både barn og voksne, og fortsatt i dag er Star Wars like populært. Hos oss finner du alt du trenger for å tre inn i Star Wars heftige verden. Velg blant actionfigurere, LEGO, utkledningsklær eller hvorfor ikke en kul vekkerklokke.

109 resultater.

Leker og klær til barn som elsker Star Wars

Den episke Star Wars-historien har trollbundet mennesker verden over i førti år. Mange av dere foreldre husker nok selv hvor utrolig kult og spennende det var med Star Wars. Ikke bare kunne Star Wars servere den ene helten etter den andre, man fikk skurker også – og det i massevis. Ja, å glemme Darth Vader, det lar seg ganske enkelt ikke gjøre! At Star Wars-eventyret foregår i verdensrommet, med massevis av supre romskip skader jo heller ikke!

Massevis av Star Wars-artikler hos Jollyroom

Her på Jollyroom tar vi barna og deres interesser på største alvor. Derfor har vi sørget for å ha et bredt sortiment artikler med Star Wars-tema. Hos oss vil du finne Star wars-leker, Star Wars-lego, Star Wars barnemøbler, Star Wars barneklær, Star Wars sykler, Star Wars luftmadrasser og baderinger, ja og så videre. Er du ute etter Star Wars-artikler til barna dine har du kort sagt kommet rett!

Titt gjerne litt rundt i det øvrige sortimentet vårt også. Her vil dere garantert finne det barna deres trenger, det være seg barneklær, bilstoler, barnesko eller barnevogner.

Og husk, her på Jollyroom får man prisgaranti når man handler. Slik kan du være sikker på at du får varene dine til nettets beste pris. Og om du har kjøpt klær til barna dine, f.eks nettopp Star Wars-klær, ja så har vi fri retur på både klær og sko her.

Vel bekomme – og velkommen inn!