Kister og benker kan fungere både som fine sittemøbler og praktiske oppbevaringsløsninger. Her på huset har vi et supert utvalg av kister og benker, i alle mulige fine og funksjonelle designs, samtlige lever av gode merker.
33 resultater.

Smarte kister og benker til barnerommet
Som forelder vet du ganske sikkert alt om hvor rotete et barnerom kan bli. Samtidig vet du antagelig alt om hvor viktig det er for barna å ha et eget sted, som bare er deres. Du er altså i behov av både stilige og gode barnemøbler og oppbevaringsløsninger. Lekekister og benker er supre barnemøbler med en flott design, som er tilpasset barnas høyde. Kistene har plass til både bøker, leker og småsaker, og benkene kan gjerne flyttes rundt i hjemmet der barnet vil sitte og leke, lese eller tegne.

Sjekk vårt utvalg av kister og benker til barn
Hos oss på Jollyroom finner du et flott utvalg av lekre benker og oppbevaringskister – som også fungerer som søte sittebenker til barna. Dette er virkelig praktiske barnemøbler til barnerommet, og rommer massevis av leker, slik at barnet selv kan holde orden blant sakene sine. Se vårt sortiment med stilrene kister og benker fra merker som Alice & Fox, KidsConcept og Bloomingville. For et helhetlig inntrykk på barnas rom, kan du komplettere med flotte bokhyller i samme stil.