15 resultater

Smarte kister og benker til barnerommet

Som forelder vet du ganske sikkert alt om hvor rotete et barnerom kan bli. Samtidig vet du antagelig alt om hvor viktig det er for barna å ha et eget sted som bare er deres. Du er altså i behov av både stilige og gode barnemøbler og oppbevaringsløsninger. Lekekister og benker er supre barnemøbler med en flott design som er tilpasset barnas høyde. Kistene har plass til både bøker, leker og småsaker, og benkene kan gjerne flyttes rundt i hjemmet der barnet vil sitte og leke, lese eller tegne.

Sjekk vårt utvalg av kister og benker til barn

Hos oss på Jollyroom finner du et flott utvalg av lekre benker og oppbevaringskister – som også fungerer som søte sittebenker til barna. Dette er virkelig praktiske barnemøbler til barnerommet, og rommer massevis av leker, slik at barnet selv kan holde orden blant sakene sine. Se vårt sortiment med stilrene kister og benker fra merker som Alice & Fox, KidsConcept og Bloomingville. For et helhetlig inntrykk på barnas rom kan du komplettere med flotte bokhyller i samme stil.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven