Etter hvert som barna vokser blir barnebøkene gjerne mange i tallet. Da vil dere kanskje gå til innkjøp av en fin bokhylle. Jollyroom har et stort utvalg av lekre og funksjonelle bokhyller fra gode merker du kan stole på!
76 resultater.

Praktiske bokhyller i lekker design
Gjør barnerommet personlig med en stilren bokhylle! God design til barnerommet blir mer og mer populært, og nå finnes det et stort utvalg bokhyller i lekker utforming. Stable barnebøkene i lekre hushyller av tre, eller gi favorittbamsen hedersplassen på en enkel metallhylle i fine farger. Hyllene setter prikken over i’en på barnas rom, og gjør det enkelt å rydde og sortere barnas leker med stil!

Hold orden på barnerommet med bokhyller fra Jollyroom!
Hos oss finner du massevis av stilige bokhyller til barnerommet. Her kan du velge og vrake mellom store hushyller, stilrene og enkle metallhyller til veggen eller fargesprakende bokhyller fra Disney. Bokhyllene til barnerommet har en flott design som er brukervennlig for barna og gjør det både enkelt og moro å holde orden. Sjekk det inspirerende utvalget fra populære varemerker som Alice & Fox og KidKraft, og matche gjerne med lekre tekstiler som gjør stilen komplett!