Softshellbukser

Ute etter turklær til barna dine? Et par myke softshellbukser beskytter barnet ditt mot regn og vind under utendørs lek, mens materialet lar huden puste. Vi tilbyr en rekke slitesterke, vindtette og vanntette softshellbukser fra pålitelige merker som Icepeak, Didriksons og Reima. Scroll ned og finn ditt barns favoritt!
38 resultater.

Hva er softshell?

Softshell er det foretrukne materialet for familier som elsker friluftsliv uansett vær. Softshellklær, inkludert de populære softshellbuksene, kombinerer uovertruffen komfort med funksjonalitet, og gir et tilpasningsdyktig lag som beveger seg i takt med barnets sprudlende aktivitet og utelek.

Essensen i softshellmaterialet ligger i navnet – det er mykt å ta på, med et fleksibelt skall som trosser vær og vind, uten å begrense bevegelsesfriheten. Se for deg at barna dine utforsker naturen i et par bukser som beskytter mot vind og holder dem varme, samtidig som de lar huden puste.

Merker som Nordbjørn, Didriksons, Reima, Icepeak, 8848 Altitude og Petite Chérie Atelier mestrer kunsten å lage softshellklær som tar hensyn til værets lunefullhet og barnas stadige spring hit og dit.

Når bør du bruke softshellklær?

Allsidigheten til softshellklær gjør dem ideelle for bruk i mellomsesongene, altså vår og høst, når været er skiftende. Softshellplagg passer til alle utendørsopplevelser, enten det er en snakk om turgåing, lek på barnehagen eller bare en piknik i parken.

Er softshell vanntett?

For å forstå magien i softshell er det viktig å avlive en myte: Selv om softshell er genialt motstandsdyktig mot vær og vind, er det ikke helt vanntett – men vannavstøtende. Denne forskjellen er avgjørende når du skal planlegge utendørsutflukter med de minste. Softshell-stoffet danner en barriere som holder tett mot lett regn, noe som gjør det godt egnet om våren og høsten, når været som kjent er ganske varierende.

Softshellmaterialets styrke ligger i at det puster, noe som sikrer at samtidig som det beskytter mot vind og støter vekk vann, kan det også slippe ut fuktighet innenfra - noe som betyr at barnet ditt ikke blir vått av svette under den viltre leken. Denne egenskapen gjør softshellbukser til barn til den ideelle følgesvenn utendørs, der risikoen for plutselige regnskyll må balanseres med behovet for å holde seg behagelig varm og ventilert under lek.

Jollyroom er din destinasjon for alt som har med friluftsliv og barn å gjøre, og forstår de nyanserte behovene til en aktiv familie. I sortimentet vårt finner du massevis av funksjonelle og komfortable softshellbukser for barn, samt jakker og dresser i samme materiale – kort sagt alt barnet ditt trenger av softshell i hverdagen.