22 resultater

Kle barnet for det nordiske klimaet

8848 Altitude ble kvalitetsstemplet i 1990 da de ble utvalgt til å designe yttertøy for en ekspedisjon til toppen av Mount Everest. I dag utvikler 8848 Altitude funksjonelt yttertøy til både barn og voksne spesielt rettet mot det nordiske klimaet. Varemerket står også bak kvalitetskolleksjoner av barneklær i fleece og ull som kan brukes som et varmende mellomlag når det blir skikkelig kaldt ute.
Med kvalitet og funksjonalitet som prioritet i designarbeidet er 8848 Altitude et perfekt valg når været bli som kaldest, og minusgradene nærmer seg. Hele veien fra tegnebordet til produksjon ligger fokuset på slitestyrke og holdbarhet slik at du alltid kan regne med at 8848 Altitude leverer barneklær som tåler å bli brukt til selv de tøffeste aktivitetene.

Bredt sortiment av Altitude 8848

I vårt brede sortiment finner du det du trenger av yttertøy til barn fra 8848 Altitude. Her snakker vi alt fra regnjakker, regnbukser, kjeldresser til skijakker, overtrekksbukser m.m. Samtidig sørger vi for at du kan få tak i yttertøyet til nettets beste pris ved å gi prisgaranti. I jollyrooms sortiment finner du kjeldresser, termobukser, vinterjakker, skisett, fleeceklær og mye mer til barnet som skal komme seg tørt og helt gjennom all slags ruskevær. Her finner du nemlig det beste av yttertøy for barn.

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven