8848 Altitude

Populære 8848 Altitude har utviklet funksjonelle og innovative skiklær og friluftsklær siden 1990. Her finner du et bredt utvalg for barn og ungdom – alt fra skijakker og skalljakker, til vinterdresser og luer.  

  •  

    8848_Altitude_Logo.png

137 resultater.

Kle barnet for det nordiske klimaet

8848 Altitude ble kvalitetsstemplet i 1990 da de ble utvalgt til å designe yttertøy for en ekspedisjon til toppen av Mount Everest. I dag utvikler 8848 Altitude funksjonelt yttertøy til både barn og voksne spesielt rettet mot det nordiske klimaet. Varemerket står også bak kvalitetskolleksjoner av barneklær i fleece og ull som kan brukes som et varmende mellomlag når det blir skikkelig kaldt ute.
Med kvalitet og funksjonalitet som prioritet i designarbeidet er 8848 Altitude et perfekt valg når været bli som kaldest, og minusgradene nærmer seg. Hele veien fra tegnebordet til produksjon ligger fokuset på slitestyrke og holdbarhet slik at du alltid kan regne med at 8848 Altitude leverer barneklær som tåler å bli brukt til selv de tøffeste aktivitetene.

Bredt sortiment av Altitude 8848

I vårt brede sortiment finner du det du trenger av yttertøy til barn fra 8848 Altitude. Her snakker vi alt fra regnjakker, regnbukser, kjeldresser til skijakker, overtrekksbukser m.m. Samtidig sørger vi for at du kan få tak i yttertøyet til nettets beste pris ved å gi prisgaranti. I jollyrooms sortiment finner du kjeldresser, termobukser, vinterjakker, skisett, fleeceklær og mye mer til barnet som skal komme seg tørt og helt gjennom all slags ruskevær. Her finner du nemlig det beste av yttertøy for barn.