Jeans er stilige så vel som komfortable barneklær, som dessuten holder lenge. Her på Jollyroom har vi et kjempefint utvalg av gode jeans til barn i alle aldre – masesvis av modeller, i gode og slitesterke tekstiler!
33 resultater.

Lekkert utvalg av jeans til barn
Enten det er til fest, skole eller hverdag, så er jeans noe som passer til alle anledninger. Dongeri er et stoff som er høyst funksjonelt og komfortabelt, og som tåler den til tider ville barneleken, og ikke minst gjentallige klesvasker. Med en god olabukse, kan barna krabbe på bakken, rulle på gresset og klatre i trær, uten at buksen revner eller blir ødelagt. Med et par jeans i garderoben, har barna dine et mangesidig plagg, som bare blir finere og finere, jo eldre de blir. Jeans, eller dongeribukser som det het før i tiden, er rett og slett et plagg som aldri går av moten, hverken for voksne eller barn!

Stort utvalg av kvalitetsjeans på Jollyroom
Her ser du vårt lekre utvalg av barnejeans, fra gode og ansette merker som Name It, Esprit, Lego Wear med flere. Ta en titt da vel, vi er sikre på at du vil finne jeansene akkurat ditt barn eller din baby trenger!