10 resultater

Lekkert utvalg av jeans til barn

Enten det er til fest, skole eller hverdag, så er jeans noe som passer til alle anledninger. Dongeri er et stoff som er høyst funksjonelt og komfortabelt, samt tåler den til tider ville barneleken og gjentallige klesvasker. Jeans, eller dongeribukser som det het før i tiden, er rett og slett et plagg som aldri går av moten, hverken for voksne eller barn!

Se vårt utvalg av kvalitetsjeans på Jollyroom.no 

Her ser du vårt lekre utvalg av barnejeans fra gode og ansette merker som Name It, Esprit, Lego Wear med flere. Ta en titt da vel, vi er sikre på at du vil finne jeansene akkurat ditt barn eller din baby trenger!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven