Her ser du vårt lekre utvalg av kofter og strikkejakker til barn og baby. V har massevis av fine modeller i ulike materialer som ull, fleece og bomull, og så videre. Selvsagt fører vi utelukkende gode kvalitetsmerker!
50 resultater.

Kofter og strikkejakker til barn og baby
Når høsten og vinteren kommer snikende, er det godt å ha en varmende strikkejakke lett tilgjengelig. For hva er vel herligere enn å varme seg med en god strikkekofte og en kopp sjokolade over et brettspill? Ikke for det, en strikket kofte fungerer jo ypperlig som mellomlag utendørs også, for eksempel på en skitur.

Strikkejakker til barn i alle aldre på Jollyroom
Her på Jollyroom finner du naturligvis mengder av lekre strikkejakker og kofter til barna. Hos oss finner du myke og komfortable kofter og strikkejakker med superflotte mønstre, det klassiske Marius-mønsteret inkludert! Uansett om du er ute etter en strikkejakke til barn, eller en strikkejakke til baby, så har vi det. Vi har kofter og strikkejakker til barn i alle aldre, og i alle mulige modeller. Så hvis du er ute etter en strikket jakke i bomull, en lang strikkejakke eller en klassisk ulljakke til barnet, så har du kommet til riktig sted!

Hvis dere trenger andre gode barneklær i tillegg, ikke nøl med å titte i vårt øvrige sortiment av klær til barn. Her har vi gode ullklær, fleeceklær og naturligvis alt av yttertøy – til alle årets sesonger. Og hva gjelder varemerker, så fører vi gode og kvalitetssikre merker, som Joha, Fixoni, Creamie, Mini A Ture, og mange, mange flere!