Som alle foreldre vet er det vanskelig å kle barna etter «mellomværet» om høsten og våren. Derfor har vi sørget for å ha et godt uvalg av fleeceklær til de små. Her finner du fleecebukser i alle varianter, til barn i alle aldre!
27 resultater.

Fleecebukser – perfekte funksjonsplagg til barna
Fleeceklær er en klassiker i barnegarderoben. Med for eksempel en god fleecebukse, kan barnet ditt springe rundt innendørs og kose seg, og hen kan ha den under annet yttertøy når det er kaldt ute – hvilket det jo ofte er her oppe i nord! Heldigvis er det da også mange gode fleecebukser å få tak i på markedet, liksom fleecejakker og hele sett med fleeceklær!

Fleecebukser til barn & baby på Jollyroom.no
Her på Jollyroom har vi naturligvis gode fleecbukser til barn i alle aldre. Alle våre fleecebukser er av ypperste kvalitet, har fine og stilrene passformer og ditto farger, og de leveres av gode merker du kan stole på og kanskje også kjenner igjen, som 8848 Altitude, Didriksons og Lindberg, for bare å nevne noen ganske få!

Om du er ute etter annet fleecetøy til barna dine, har vi selvfølgelig også det, og er det ullklær du er ute etter,  er ikke det heller noe problem.