BIBS

BIBS Couture Smokk 2-pack Lateks Str 1, Blush Glow/Vanilla Glow

1 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

Velg farge: Rosa/Beige
1 IGJEN
149 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven

Beskrivelse

Couture-kolleksjonen er et praktisk sett med smokker i vakker sommerfugldesign fra BIBS, som er ergonomisk utformede for å passe det lille barnets anatomi. Den har en myk tekstur og er utviklet for naturlig tannutvikling. Smokkens knapp lyser i mørket, noe som gjør at du raskt kan finne smokken uten å tenne lampa. Aktiver den ved å holde smokken under lys i fem sekunder før leggetid.

Det lette smokkskjoldet har store lufthull, som sikrer best mulig luftsirkulasjon rundt munnen. Smokkens brystvorteform reduserer belastningen på barnets kjeve, tannkjøtt og tenner. Smokkene finnes i to forskjellige størrelser, i silikon og naturgummi.

Anbefalt alder: fra nyfødt til 6 måneder.

Art:  10177738

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Naturgummi, lateks
Fri for BPA
Vekt (kg) 0,04

Kundevurderinger

Jollyroom sikrer at anmeldelser som er skrevet av ”verifiserte kjøpere”, kommer fra Club Jollyroom-medlemmer, som har kjøpt produktet hos Jollyroom. Måten Jollyroom gjør dette på, er å matche det anmeldte produktet med medlemmets kjøpshistorikk hos Jollyroom. Jollyroom sikrer ikke at andre anmeldelser utelukkende er skrevet av kunder som har kjøpt eller brukt det aktuelle produktet, men oppfordrer bare Club Jollyroom-medlemmer som har brukt produktet til å skrive anmeldelser. Også Jollyrooms ansatte kan anmelde produkter, men bare om de har kjøpt produktet av Jollyroom, og uten at de har fått kompensasjon. De oppgis da som ”verifiserte kjøpere”.

Prishistorikk

Mangler data