-10%
Twistshake Pakke, Grønn/Blå
Twistshake Pakke, Grønn/Blå
Twistshake Pakke, Grønn/Blå
Twistshake Pakke, Grønn/Blå
Twistshake Pakke, Grønn/Blå
Twistshake Pakke, Grønn/Blå
Twistshake Pakke, Grønn/Blå

Twistshake Pakke, Grønn/Blå

624,50 kr 694 kr Du sparer: 69,50 kr (-10%)
Ikke på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
  • Fri frakt over 1000 kr
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

En Twistshake-pakke som forenkler måltidene hjemme. I denne pakken får du et servise bestående av en tåteflaske, en dyp tallerken, en delt tallerken, et sett med bestikk, to smekker og et bordunderlag.

Tåteflasken Anti Colic passer perfekt til bruk ved siden av amming. I hver shake får du en praktisk pulverbeholder, slik at du kan forberede måltidene hjemme. Du får også et miksernett som forhindrer at det dannes klumper. Det unike anti-kolikk-systemet, TwistFlow, hjelper til med å motvirke kolikk, og bidrar til en jevn sugeflyt.

Den dype tallerkenen og den delte tallerkenen, kommer med smarte lokk, som forvandler tallerkenene til matbokser, for smart oppbevaring. Det smarte, medfølgende bordunderlaget, kan enkelt skrus på tallerkenen. Underlaget passer til alle tallerkener fra Twistshake.

Bestikket som følger med settet har korte skaft, som er perfekt for små barnehender. Bestikket har en gripevennlig utside, og en kant nedentil som gjør at de ikke sklir ned i maten. Smekkene kan justeres i halsen, noe som gjør at du enkelt kan finne den perfekte passformen til akkurat ditt barn.

Klikk deg inn på de respektive produktene for mer informasjon.
Art: 903894

Varemerke

Twistshake

De nye tåteflaskene er her! Twistshake har utviklet en serie flasker og praktiske porsjonsbeholdere som gjør det superenkelt å forberede og gjennomføre matstunden med det lille barnet! Disse flaskene har fin design så det ikke dannes klumper i vellingen, de lindrer kolikk og er dessuten lette å rengjøre. Her hos oss på Jollyroom finner du det du trenger!

Se mer fra Twistshake »