Twistshake

Twistshake Anti-Colic Tåteflaske 260ml, Pearl Pink

4 IGJEN

Leveringstid ca. arbeidsdager

VELG FARGE: Rosa
4 IGJEN
119 kr

Leveringstid ca. arbeidsdager

Legg i handlekurven
  • Prisløfte
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Fri frakt* over 1000 kr - gjelder för postpakke

Beskrivelse

Antikolikk-tåteflaske fra Twistshake, utstyrt med TwistFlow-antikolikksystem med luftventil og blandenett, som underletter når innholdet skal blandes. Tåteflasken motvirker kolikk ved å gi barnet et jevnt flyt med væske, noe som forhindrer at unødvendig luft når barnets sensitive mage.

Flasken leveres med en praktisk beholder til melkeerstatningspulver, slik at du enkelt kan blande erstatningen med væske i tåteflasken, når du er ute på farten med barnet ditt. Beholderen kan også brukes som matboks til barnets mellommåltider, som for eksempel frukt og grønnsaker.

Tåteflasken og beholderen er laget i mattilpasset PP-plast av høy kvalitet, som er fritt for BPA. Flaskens ekstra brede hals gjør den lett å rengjøre, og det tykke plastmaterialet har isolerende egenskaper, som gjør at den holder på varmen under en lengre periode.

Flaskesmokken har en ergonomisk form i myk og giftfri silikon.


Anbefalt alder: fra 0 måneder.

Art:  10170026

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale PP, silikon
Høyde (cm) 15,9
Lengde (cm) 7,1
Bredde (cm) 7,1

Kundevurderinger

Jollyroom sørger for at anmeldelsene som er synlige på siden kommer fra forbrukere som har kjøpt produktet som anmeldes. Jollyroom gjør dette med støtte fra Trustpilots verifiseringsverktøy, som du kan lese mer om her.

Prishistorikk

Mangler data