Dr. Brown's Options+ Bred Hals Gavesett, Rosa
Dr. Brown's Options+ Bred Hals Gavesett, Rosa
Zoom

Dr. Brown's

Dr. Brown's Options+ Bred Hals Gavesett, Rosa

Trustpilot
Rabattkode -26%
Midlertidig utsolgt
Midlertidig utsolgt
390 kr 529 kr Du sparer: 139 kr (-26%)
Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Fri frakt over 1000 kr*
  • 365 dagers åpent kjøp

Bruk rabattkoden BABYWEEKS15 i kassen og få 15% rabatt, når du handler for minst 1000 kr på utvalgte produkter. *For fullstendige vilkår, les her.

Beskrivelse

Et praktisk startsett med tre tåteflasker i to forskjellige størrelser, fra Dr. Brown’s prisbelønte sortiment av tåteflasker med et smart ventilasjonssystem. Tåteflasken Options+ har en patentert luftventil på innsiden, som fjerner luftbobler i alle typer av væsker. Dette forhindrer at barnet svelger masse unødvendig luft, noe som videre reduserer risikoen for mageknip og kolikk betraktelig. Dersom du ikke ønsker å bruke ventilen, kan den enkelt tas ut.

Flasken har en bred hals, som gjør den enkel å rengjøre. Tåtesmokken i silikon etterligner følelsen av mors bryst, og byttes enkelt ut til større størrelser, etter hvert som barnet ditt vokser. Flasken er også egnet for premature barn og barn som har problemer med amming.

I denne pakken får du i tillegg med en smokk, en biteleke og en praktisk flaskebørste, for rask og enkel rengjøring av tåteflasken.

- 2 stk. tåteflasker à 270 ml
- En tåteflaske à 150 ml
- En smokk
- En biteleke
- En flaskebørste

Art: 10054242

Bilder fra kunde

Produktspesifikasjon

Materiale Polypropen, silikon
Øvrige mål Flaske 1: 150 ml
Flaske 2: 270 ml x2

Kundevurderinger

Trustpilot