Fri frakt STORSELGER
Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer
Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer
Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer
Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer
Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer
Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer
Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer

Baby Brezza Formula Pro Vellingvarmer

10 Kundevurderinger
Alltid lav pris!
2 399 kr
Ikke på lager Overvåke produkt

csm.png

 • Prisløfte
 • Leveringstid 2-4 arbeidsdager
 • Fri frakt over 1000 kr
 • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

En helautomatisk morsmelkerstatning- og vellingmaskin fra Baby Brezza. Formula Pro har en stilren design og mikser morsmelkerstatningen med et enkelt knappetrykk. Maskinen doserer perfekt mengde, temperatur og konsistens, slik at melken blir helt fri for klumper og bobler.

Fyll vann i vanntanken og pulver i pulverbeholderen på din Baby Brezza Formula Pro og velg siden ønsket mengde ferdig drikke. Du velger mellom 60ml, 120ml, 180ml, 240ml, og 300ml og trykker så på "start". Flaskebrettet kan justeres slik at du kan bruke hvilken som helst tåteflaske. Vannet i tanken varmes opp til 37 °C (+/- 2°) når den er påslått, alltid klar til å serveres til perfekt temperatur. Væskens temperatur kan synke ytterligere en grad eller så, etter at du har helt væsken i flasken.

- Vanntank som rommer 1,5 lite. Stor åpning for enkel påfylling.
- Enkel rengjøring av vanntank, pulverbeholder og trakt. Instruksjoner medfølger. Husk å rengjøre trakten mellom hver bruk, for å få bort gamle melkerester.
- Kobles til stikkontakt.

Mål: H 38,5 x D 25 x B 22 cm.

Materiale: plast, BPA-fritt.

Farge: hvit, grå, svart.

Her finner du de nyeste instruksjonene om hvordan du stiller inn Formula Pro til nettopp den velling- eller morsmelkerstatningen du bruker: Baby Brezzas guide.

OBS! Noen pulvertyper blir lettere klumpete enn andre - rist i så fall flasken noen sekunder for å løse opp. Sørg også for at maskinen og dens deler rengjøres etter hver gang den brukes. Mangel på regelmessig rengjøring er ofte grunnen til at det blir klumper.Art: 630519

Videoklipp

Varemerke

Baby Brezza

Baby Brezza er et amerikansk selskap som produserer smarte og praktiske artikler som gjør tilberedningen og oppvarmingen av barnematen litt enklere for dere småbarnsforeldre. Baby Brezza sine produkter gjør ikke bare hverdagen litt enklere, de har også stilren design som gjør dem til fine innredningsdetaljer på kjøkkenet. Her på Jollyroom har vi så klart Baby Brezzas prisbelønnede produkter!

Se mer fra Baby Brezza »

Kundevurderinger

 • 2019-03-05
  Fin fin maskin, med rust i vanntanken 2-3 uker etter den ble tatt i bruk.
 • 2019-02-18
  For kald melk, og pulveret løser seg ikke skikkelig opp. Melken virket også mye tykkere enn når man doserer selv etter anvisning på pakken.
 • 2019-01-15
  Fikk denne i går. Ble tatt i bruk med en gang. Melken blir ikke varm nok. Er kald i det flasken går i munn på ungen. Ikke verdt pengene
 • 2018-12-17
  Mitt beste kjøp ! Fantastisk liten sak som har gjort hverdagen mye enklere for både meg og min mann.
 • 2018-09-24
  Fungerer ikke som den skal, klumpete og pulvrete melk.
 • 2018-03-19
  Et av de aller beste kjøpene jeg har gjort. Å tilberede morsmelkerstatning har aldri vært enklere. Oppdaget ikke denne maskinen før guttungen var 4 mnd og det ble en helt annen hverdag når vi fikk denne i hus. Hadde kjøpt den før om jeg hadde vist at den fantes. Anbefales på det sterkeste til alle som har flaskebarn!
 • 2018-03-13
 • 2018-01-14
  Vi er på fjerde flaskebarnet nå, og denne har vært en game changer! Det er helt fantastisk å bare kunne trykke på en knapp og hey presto! ferdig melk. Nattmating ble plutselig en lek. Ingen hylende unge som venter på vannkokeren/flaskeristing, tilfredstillelsen og matroen er et lite knappetrykk unna. Denne er verdt hver eneste krone!!!!!!
 • 2017-12-17
  Kjøpte denne men den lager forkald melk!
 • 2017-10-18