God deal!
Best i test Fri frakt Oeko-Tex

BabyBjörn One Air Mesh Bæresele, Lavendellilla

1 219 kr
Slutt Overvåke produkt
  • Laveste prisgaranti
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Kjøp nå, betal om 14 dager

Beskrivelse

Babybjörn Bæresele One Air Mesh er en multifunksjonell bæresele for mage og rygg som gir rett støtte for det voksende barnets hode, rygg og hofter. Det finnes fire ulike måter å bære barnet på mage og rygg – det er enkelt og behagelig i alle tilfeller. Selen har en særskilt innstilling for nyfødte, mulighet for innovervendt- og utovervendt bæring samt ryggbæring.


BabyBjörn Bæresele One er en ergonomisk bæresele med maksimal komfort for både bæreren og barnet. Justerbar design gjør det mulig å tilpasse selen slik at den sitter bra på deg. Den har et vattert skulderbånd og avlastende midjebelte.


Bæresele One kan du bruke over lang tid. Direkte fra fødselen (min 3,5 kg) uten noe spedbarnsinnlegg og bare opp til ca 3 år (max 15 kg). Utviklet i nært samarbeid med ledende barneleger, akkurat som BabyBjörns øvrige bæreseler.


Bæresele One er enkel å bruke i alle tilfeller. Den har en særskilt høydeinnstilling for at du skal kunne bære din nyfødte på best mulig måte – høyt oppe på brystet i innovervendt posisjon, hjerte mot hjerte. Fra ca 4 måneder brukes det nedre høydenivået og da kan du bære både innover- og utovervendt. Fra 12 måneder kan du også bære på ryggen. Det er enkelt og sikkert å bære barnet på ryggen uten hjelp.

Med Bæresele One får du og ditt barn komfort under hele brukstiden. Gjennomtenkt ergonomisk design og avlastende midjebelte og vattert, formsydd skulderbånd. Mykt og behagelig for ditt barn med vattert sete, utovervridne sømmer og justerbar bredde for benstillingen. Dessuten stødig og justerbart hodestøtte som kan vikes ned når barnet bæres utovervndt.

Anbefalt alder: 0-3 år. Min 3,5 kg/53 cm – max 15/100 cm.

Obs! Minimum alder for utovervendt stilling: 5 måneder. Maksvekt i utovervendt stilling 12 kg.

Alle material i Air One er snille mot ditt barns hud og ufarlige å smake på og garantert frie fra helsefarlige stoffer. Den oppfyller også kravene for Oeko-Tex Standard 100, Klasse 1 for babyprodukter.

Hovedmateriale: 60 % bomull, 40 % polyester.

Fôr: 100 % bomull.

Innside på midjebeltet: 100% polyester.

Vask: Maskinvask 40°C. Vaskes separat. Bruk et skånsomt vaskemiddel uten blekemiddel.

BABYBJØRN Bæresele One er testvinner i Råd & Röns Bæreseletest i nr 3/2014

Mesh er et kjølig nettingstoff som puster og tørker fort etter vask.
Art: 715111

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »