Fri frakt
BabyBjörn Active Bæresele Mesh, Svart
BabyBjörn Active Bæresele Mesh, Svart
BabyBjörn Active Bæresele Mesh, Svart
BabyBjörn Active Bæresele Mesh, Svart

BabyBjörn Active Bæresele Mesh, Svart

Alltid lav pris!
1 295 kr
Slutt på lager Overvåke produkt
  • Prisløfte
  • Nordens største barnebutikk
  • Fri frakt over 1000 kr
  • Kjøp nå. Betal senere. Del opp.
  • 365 dagers åpent kjøp

Beskrivelse

BabyBjörn Bæresele Active Meshstår for maksimal komfort og behagelig lufting i perfekt samarbeid. Den er laget av et avansert 3D-nett som puster og leder bort varme og fukt. Ekstrautstyrt med en korsryggstøtte som avlaster og gir stabilitet. Utviklet i samarbeid med medisinsk kompetanse for å være optimal for det nyfødte barnet. Lett å ta på og av på egenhånd. Alle justeringer gjøres enkelt fra framsiden. Gir rett støttet til barnets hode, rygg og hofter allerede fra fødselen. Hodestøtten er justerbar og kan foldes ned sånn at barnet kan bæres framovervendt når han/hun er litt eldre og kan holde hodet oppe selv.

Farge: Svart.

Obs! Baby Björns bæreseler gjennomgår et navnebytte fra "Synergy" til "Active Mesh". Produktnavnet på pakken kan derfor endres.
Art: 109395

Videoklipp

Varemerke

BabyBjörn

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Babybjörns barneprodukter. BabyBjörn er en svensk familiebedrift, og deres produkter finnes i dag over hele verden. BabyBjörn jobber for å gjøre hverdagen enklere for småbarnsfamilier ved å utvikle sikre og innovative produkter av høyeste kvalitet for barn opp til 3 år.

Se mer fra BabyBjörn »