• PhilipsAvent-header-1920x700.jpg

Philips Avent

Philips AVENT er et britisk merke under nederlanske Philips paraply, og de har siden 1984 produsert babyutstyr av ypperste klasse. På Jollyroom finner du Philips Avent babycalls, tåteflasker, barnekopper, smokker og masse annet!

79 resultater.

Philips Avent tåteflasker, babycalls og brystpumper

Har dere en liten baby der hjemme, og i tillegg ikke alltid så god tid? Ja, slik er det å være forelder! Men selv om vi naturligvis er forberedt på å legge all vår energi på barna og deres behov uansett omstendighetene, skader det jo ikke å skaffe seg noen hjelpemidler som kan gjøre hverdagen littegrann enklere!

Dette er noe varemerket Philips Avent har full forståelse for, og ikke minst kompetanse på. Fra Philips Avent får man supermoderne og trygge babycalls, gode ammeinnlegg til den ammende moren samt både manuelle og elektroniske brystpumper, for ikke å glemme de gode Philips Avent tåteflaskene!

Philips Avent er kort sagt noe av en venn i hverdagen for småbarnsforeldre!

Godt utvalg av Philips Avent på jollyroom.no

Siden vi på Jollyroom i all beskjedenhet liker å se oss selv som en del av barnefamilien har vi sørget for å ha et godt utvalg av Philips Avent-varer. Hos oss vil du finne gode Avent flasker, Philips Avent babycall, Philips Avent brystpumpe, ammeinnlegg, flaskesmokker, steriliseringsposer, Philips Avent brystvortekrem til deg som ammer, og ikke minst supersøte og praktiske babykopper så den minste kan holde på litt selv når hen har blitt stor nok til det!

Ikke nøl med å titte litt i vårt øvrige sortiment med ting og tang til babyen. Her vil du finne alt du og minien kan tenkes å behøve, fra stellebord og bleiebøtter til potter og babyklær!

Velkommen inn!