Leketelt & Leketunneler

Her finner du et flott utvalg av leketelt og leketunneler som passer perfekt for lek ute i sommervarmen, eller kanskje bare satt opp inne på barnerommet? Vi har leketelt og leketunneler som passer for barn i alle aldre.
44 resultater.

Leketelt og leketunneler i herlige farger og designs
Ingenting er vel morsommere for barna enn å ha et lite sted helt for seg selv – altså i tillegg til barnerommet! Med et leketelt og/eller en leketunnel, får barnet ditt et slikt eget sted, og ikke minst et morsomt og aktiviserende leketøy i samme slengen! Det finnes massevis av leketuneller og leketelt online, så det er bare å klikke herligheten hjem!

Jollyroom.no har leketelt og leketuneller til barnet ditt
I Jollyrooms sortiment med leker til barn i alderen 0-12 år, finner du naturligvis massevis av morsomme og fantasifulle leketelt og leketunneler i alle mulige fine farger og morsomme designs. Et tipitelt til barnet? Eller er det et leketelt med slottsdesign som står på ønskelisten? Ingen fare, vi har som sagt alle typer av leketelt her. Felles for våre leketelt er dog at de leveres av gode og pålitelige varemerker som Kids Concept, Alice & Fox og Disney Frozen!

Ikke nøl med å se litt på andre typer leker her i Nordens største sortiment! Foruten leketelt og leketunneler vil du finne alt barnet ditt kan tenkes å ønske seg her, fra lekematter og babygym til tv-spill og radiostyrte biler!