Leketelt

Her finner du flotte leketelt for lek ute i sommervarmen, eller kanskje for camping på barnerommet? Velg blant ulike størrelser og designs, med herlige farger og temaer, så du finner leketeltet som passer akkurat ditt barn!
30 resultater.

Morsomme leketelt til barna
Få ting er morsommere for barna, enn et lekkert leketelt eller en leketunnel! Med et leketelt, får de små et fint sted de kan ha helt for seg selv. Et sted hvor de kan slappe av, leke eller lese en bok, det være seg inne i stua eller ute på plenen, om været tillater det. Leketeltene er morsomme uansett hvor dere plasserer dem! Dessuten er leketelt for barn å få tak i i massevis av modeller. Man har tipi-teltene som er veldig populære, man har lektelt som er formet som raketter, hus, borger og så videre, og så videre!

Finn leketeltet akkurat ditt barn har lyst på
Her på Jollyroom kan vi leketelt, og vi har et kjempefint utvalg med alle tenkelige modeller. Her vil du finne de lekre tipi-teltene med fine mønstre som også gjør dem til stilige innredningsdetaljer på barnerommet, og du vil finne massevis av spennende leketelt med motiver fra populære filmer som Frozen og Minions samt supre igloformede leketelt og leketelt med leketunnel. Kort sagt: Når det gjelder leketelt for barn, har vi det meste!

Selvagt er merkene vi fører her på Jollyroom gode og til å stole på. Vi har leketelt fra Kids Concept, Bestway, Hörby Bruk, Feber og selvsagt mange fler!