Ekstremsport

Om sommeren er skating og rollerblades en populær aktivitet for barna. På Jollyroom finner du massevis av utstyr til barnas ekstremsport – skateboard, inlines og så klart livsviktige hjelmer og annet nødvendig beskyttelsesutstyr!
87 resultater.

Rulleskøyter og skateboard til aktive og eventyrlystne barn
Å skate eller stå på rulleskøyter, er utrolig populært i sommerhalvåret. Det er både spennende og utfordrende å kjøre raskt og presist på et longboard eller et par inlines, som begge er designet for høy fart. Hvis barna er ekstra eventyrlystne og modige, kan de også lære seg mange kule triks på ramper og i skateparker rundt omkring i landet. Det som likevel er det absolutt beste med å skate eller stå på rulleskøyter, er at barn i alle aldersgrupper kan være med på sitt eget nivå. Det krever bare riktig utstyr!

Kjøp rulleskøyter og skateboard til barn på Jollyroom
Her på Jollyroom har vi selvfølgelig sikret oss et godt utvalg av både rullebrett og rulleskøyter, til barn i alle aldre. I sortimentet vårt finner du både klassiske rulleskøyter med fire hjul, inlines og roller blades, skateboard, longboard og elekstriske longboard – alt fra kjente og solide merker, som STIGA, Impulse, Pinepeak og Tony Hawk. Har du en liten villstyring som elsker å gjøre heftige triks, kan du også finne smarte og barnevennlige ramper og rails, som er helt perfekte til trening i innkjørselen.

Med høy fart på ramper og veier, er det også viktig å beskytte seg mot eventuelle skader ved knall og fall. Derfor har vi også et stort utvalg av sikre og solide hjelmer og effektive beskyttelsesutstyr, slik at barna kan suse trygt omkring, uten at vi foreldre får dårlige nerver. Her finner du både hjelmer, knebeskyttere, albuebeskyttere og håndleddsbeskyttere.