Stokke Flexi Bath

Oppdag prisbelønte Stokke Flexi Bath® – den sammenleggbare badebaljen med ekstra komfort og støtte til nyfødte og barn opp til ca. 4 år. Velg mellom standardstørrelsen og XL. Kombiner baljen med badestøtte og stativ for ekstra fleksibilitet.
15 resultater.

 

Mer om Stokke Flexi Bath®

Stokke® Flexi Bath® er et sammenleggbart babybadekar, som egner seg fra fødselen av og fram til ca. 4 år. Det plassbesparende designet gjør badekaret enkelt å oppbevare og praktisk å bruke både hjemme og på reise, noe som oppmuntrer til flere koselige badeopplevelser i fellesskap. Badekaret kan brukes både med og uten stativ.

Stokke® Flexi Bath® er utstyrt med sklisikker bunn og en varmefølsom propp. Proppen skifter farge når vannet blir varmt, og gir dermed forelderen en visuell pekepinn på at vanntemperaturen må kontrolleres. Proppen er imidlertid ikke et termometer, så du må alltid kontrollere vanntemperaturen med hånden for å forsikre deg om at vannet holder riktig temperatur. Hvis du er i tvil, bør du bruke et termometer for å få en nøyaktig måling.

Flexi Bath® kan brukes med nyfødtstøtten Flexi Bath® Badestøtte, som etterligner støtten fra en stødig arm. Badestøtten er utformet for å passe barnets naturlige kroppsform og gir ergonomisk støtte til babyen ved badetid. Flexi Bath® Badestøtte kan brukes fra fødsel og opp til 8 måneders alder.