20 resultater

Komfortable og stilige barneklær fra Roxy

Bak varemerket Roxy står et annet merke du sannsynligvis kjenner igjen, nemlig Quicksilver. Quicksilver er en ansett aktør med lang fartsid i bransen, og de kjennetegnes av sin umiskjennelige stil så vel som kvalitet. Når du velger barneklær fra Roxy kan du med andre ord føle deg trygg på at du ikke kjøper katta i sekken! Roxys klær til barn er stilige som få, med fine farger og mønstre, akkurat som de er komfortable og praktiske å ha på seg, og på ingen måte til hinder for barna når de vil leke – snarere tvert imot!

Roxy klær og sko til barn hos Jollyroom

Som Norden største online-aktør innen barn & baby-segmentet er det naturlig at Jollyroom har et gedigent utvalg med alt barna kan tenkes å behøve, fra leker og sykler til  klær og sko. Og siden vi her på huset liker å ha fingeren på pulsen hva gjelder trender og slikt noe, er det også selvsagt at vi har innlemmet et fint utvalg av Roxy-klær i vårt sortiment. Her finner du Roxy-barneklærne dine små trenger: hettegensere, badedrakter, barnebikinier, flip flops, vinterluer og babydresser – her har vi alt dere trenger fra Roxy, ganske enkelt!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven