Roxy

Roxy er et datterselskap av Quicksilver, og ble lansert i 1990. Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et variert og godt utvalg fra Roxy. Vi har Roxy barnebikinier, gensere, t-skjorter, shorts, hettejakker, kjoler og mye mer!

7 resultater.

Komfortable og stilige barneklær fra Roxy

Bak varemerket Roxy står et annet merke du sannsynligvis kjenner igjen, nemlig Quicksilver. Quicksilver er en ansett aktør med lang fartsid i bransen, og de kjennetegnes av sin umiskjennelige stil så vel som kvalitet. Når du velger barneklær fra Roxy kan du med andre ord føle deg trygg på at du ikke kjøper katta i sekken! Roxys klær til barn er stilige som få, med fine farger og mønstre, akkurat som de er komfortable og praktiske å ha på seg, og på ingen måte til hinder for barna når de vil leke – snarere tvert imot!

Roxy klær og sko til barn hos Jollyroom

Som Norden største online-aktør innen barn & baby-segmentet er det naturlig at Jollyroom har et gedigent utvalg med alt barna kan tenkes å behøve, fra leker og sykler til  klær og sko. Og siden vi her på huset liker å ha fingeren på pulsen hva gjelder trender og slikt noe, er det også selvsagt at vi har innlemmet et fint utvalg av Roxy-klær i vårt sortiment. Her finner du Roxy-barneklærne dine små trenger: hettegensere, badedrakter, barnebikinier, flip flops, vinterluer og babydresser – her har vi alt dere trenger fra Roxy, ganske enkelt!