62 resultater

1/2Neste

Play-Doh for kreative og glade barn

Vi har alle vært barn, og vi husker nok de fleste av oss hvor morsomt det var å holde på med diverse hobbyaktiviteter! Maling med vannfarger, for eksempel: helt knall, tegning og plastperler likeså! Og Play-Doh!

Play-Doh er en skikkelig klassiker med lang fartstid i bransjen, og de lager herlig modelleire til barna. Disse morsomme boksene med modellkitt leveres også i større sett med diverse tilbehør og utstyr, så man kan lage Play-Doh figurer og mønstre i alle tenkelige farger!

Play-Doh er simpelthen et ypperlig tilbud til barn som liker å pusle med saker og være kreative!

Play-Doh på Jollyroom.no

Og jo da, her på Jollyroom har vi Play-Doh så det forslår! Her finner du de herlige boksene med modelleire i kombinasjon med ulike lekesett, leker og til og med Play-Doh ryggsekker. Ja, og Play-Doh julekalender for den del! Jollyroom kan sin Play-Doh, kort sagt.

Husk også at vi gir våre kunder prisgaranti her på Jollyroom. Så når du har lagt inn en lekker Play-Doh-bestilling hos oss kan du gjøre det i vissheten om at du har  fått den beste prisen online!

Ikke nøl med å svinge innom vårt øvrige sortiment med hobbyartikler også, forresten. Her vil dere finne alt barna kan begjære. I tillegg har vi massevis av annet også, selvsagt, som togbaner og lekebord, treleker, tråbiler og gåbiler – ja og så videre. Ta heller en titt selv!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven