Play-Doh

Play-Doh gir timevis av kreativ skaperglede for barn, med fargerik modelleire og gøyale modellkitt. På Jollyroom har vi masser av plastelina fra Play Doh – både bokser med leire samt populære sett fra serier som Kitchen Creations.

27 resultater.

Play-Doh for kreative og glade barn

Vi har alle vært barn, og vi husker nok de fleste av oss hvor morsomt det var å holde på med diverse hobbyaktiviteter! Maling med vannfarger, for eksempel: helt knall, tegning og plastperler likeså! Og Play-Doh!

Play-Doh er en skikkelig klassiker med lang fartstid i bransjen, og de lager herlig modelleire til barna. Disse morsomme boksene med modellkitt leveres også i større sett med diverse tilbehør og utstyr, så man kan lage Play-Doh figurer og mønstre i alle tenkelige farger!

Play-Doh er simpelthen et ypperlig tilbud til barn som liker å pusle med saker og være kreative!

Play-Doh på Jollyroom.no

Og jo da, her på Jollyroom har vi Play-Doh så det forslår! Her finner du de herlige boksene med modelleire i kombinasjon med ulike lekesett, leker og til og med Play-Doh ryggsekker. Ja, og Play-Doh julekalender for den del! Jollyroom kan sin Play-Doh, kort sagt.

Husk også at vi gir våre kunder prisløfte her på Jollyroom. Så når du har lagt inn en lekker Play-Doh-bestilling hos oss, kan du gjøre det i vissheten om at du har  fått en god pris!

Ikke nøl med å svinge innom vårt øvrige sortiment med hobbyartikler også, forresten. Her vil dere finne alt barna kan begjære. I tillegg har vi massevis av annet også, selvsagt, som togbaner og lekebord, treleker, tråbiler og gåbiler – ja og så videre. Ta heller en titt selv!