33 resultater

Herlige barne- og babyklær fra Petit Bateau

Petit Bateau er en skikkelig stayer i klesbransjen. Fra Petit Bateau får vi herlige babyklær og barneklær laget av myke og deilige materialer og med fine farger og møsntre. Petit Bateaus klær er virkelig stilrene og gode å ha på seg, og man trår sjelden feil med deres plagg. Klærne er laget av den mykeste bomull man kan tenke seg, samt ull, og de passer i alle anledninger og alle sesonger.

Petit Bateau klær til baby og litt eldre barn finner du på Jollyroom.no

Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et godt sortiment med barn- og babyklær fra Petit Bateau. Her vil du finne Petit Bateau body til babyen din, samt supergode Petit Bateau ullklær. Og som om ikke det var nok har vi fri retur på klær og sko på Jollyroom.

Psst, vi har prisgaranti også. Så når du har bestilt en Petit Bateau body fra oss kan du være helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven