Petit Bateau

På Jollyroom finner du et stort utvalg av Petit Bateaus babyklær! Petit Bateau ble startet i 1893 i Frankrike. De designer favorittplagg til både nyfødte og litt eldre barn - for alle som liker myk og herlig kvalitet, og pen, stilren design. Petit Bateaus varemerke har blitt et ikon blant undertøy- og t-skjorte merker over hele verden. Klærne er laget av den mykeste bomull, med det fineste snitt som passer året rundt. I sortimentet finnes blant annet t-skjorter, leggings, kjoler og luer.

30 resultater.

Herlige barne- og babyklær fra Petit Bateau
Petit Bateau er en skikkelig stayer i klesbransjen. Fra Petit Bateau får vi herlige babyklær og barneklær laget av myke og deilige materialer og med fine farger og møsntre. Petit Bateaus klær er virkelig stilrene og gode å ha på seg, og man trår sjelden feil med deres plagg. Klærne er laget av den mykeste bomull man kan tenke seg, samt ull, og de passer i alle anledninger og alle sesonger.

Petit Bateau klær til baby og litt eldre barn finner du på Jollyroom.no
Her på Jollyroom har vi sørget for å ha et godt sortiment med barn- og babyklær fra Petit Bateau. Her vil du finne Petit Bateau body til babyen din, samt supergode Petit Bateau ullklær

Psst, her på Jollyroom får du alltid et prisløfte når du handler. Så når du har bestilt en Petit Bateau body fra oss, kan du være helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris!