Pax

Med barnesko fra Pax får du sko som er både komfortable og funksjonelle. Miljø og etikk er viktig i Pax produksjonsprosess. I sortimentet finner du sko for barn i alle aldre! 

Pax sko til barn
Det svenske varemerket Pax er ikke bare en pålitelig stayer i barnesko-bransjen, med mer enn 80 års fartstid, de er også en del av New Wave Group, noe som innebærer at Pax vektlegger et sosialt, miljømessig og økonomisk ansvar i sin produksjon. Så er du ute etter sko til barna dine, er Pax simpelthen et selvsagt valg. Pax sine sko holder dessuten svært høy kvalitet, og de er gode å gå med! Pax er ikke en av Sveriges ledende skoprodusenter uten grunn!

Pax sko til barn finner du på Jollyroom.no
I vårt enorme utvalg av barnesko finner du selvsagt Pax. Vi har Pax-skoene barna dine trenger – til alle sesonger. Pax vintersko? Pax gummistøvler? Pax sandaler? Pax babysko? Ingen fare, her finner du alt dere behøver fra Pax. Her på Jollyroom får du dessuten et prisløfte når du handler, så når du kjøper barneklær, barnesko, barnesykler, leker, hva som helst her på huset, kan du være helt sikker på at du har fått det til en skikkelig god pris!