24 resultater

Pax sko til barn

Det svenske varemerket Pax er ikke bare en pålitelig stayer i barnesko-bransjen, med mer enn 80 års fartstid, de er også en del av New Wave Group, noe som innebærer at Pax vektlegger et sosialt, miljømessig og økonomisk ansvar i sin produksjon. Så er du ute etter sko til barna dine, er Pax simpelthen et selvsagt valg. Pax sine sko holder dessuten svært høy kvalitet, og de er gode å gå med! Pax er ikke en av Sveriges ledende skoprodusenter uten grunn!

Pax sko til barn finner du på Jollyroom.no

I vårt enorme utvalg av barnesko finner du selvsagt Pax. Vi har Pax-skoene barna dine trenger – til alle sesonger. Pax vintersko? Pax gummistøvler? Pax sandaler? Pax babysko? Ingen fare, her finner du alt dere behøver fra Pax. På klær og sko har Jollyroom dessuten fri frakt, så om Pax vinterskoene skulle vise seg ikke å passe er det bare å sende dem tilbake helt kostnadsfritt! Og prisgaranti, det er en selvfølge. Når du kjøper barneklær, barnesko, barnesykler, leker, hva som helst her på huset, kan du være helt sikker på at du har fått det til nettets beste pris!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven