Nerf

Amerikanske Nerf lager kule lekepistoler, lekepil-og-buer og andre kule leker som elskes av barn over hele verden! Nerf Guns ble grunnlagt i 1969 i USA. Her på Jollyroom finner du et helt supert utvalg med leketøy fra Nerf!

66 resultater.

Helrå lekepistoler fra uslåelige Nerf

Har du en liten agent eller actionhelt der hjemme som liker å leke litt heftig med kameratene sine? Det er ingen hemmelighet at barn i en viss alder får litt mer actionfylte preferanser når det gjelder lekingen. Vannpistoler er et selvsagt innslag om sommeren, klassiske kruttlappistoler likeså, men mange vil dra på enda litt mer og kjøpe skikkelige lekegeværer og blastere av alle slag. For disse actionheltene er et lekevåpen fra Nerf midt i blinken!

Nerf Guns ble grunnlagt i 1969 i USA og lager virkelig heftige lekepistoler, leke-pil og buer, lekearmbrøst og masse annet som passer de actionglade smårollingene. Alle Nerfs lekevåpen skyter ut «Nerf Foam», som er et skumgummilignende materiale, så her er det ingen fare for at man skader seg, selv om man selvsagt må la være å skyte mot ansiktet og slikt noe. Husk, det er bare en lek!

Finn alt fra Nerf i Jollyrooms store utvalg

Hos oss på Jollyroom finner du massevis av Nerfs heftige lekevåpen. Har du en liten actionhelt som er ute etter et lekearmbrøst eller pil og bue, kan vi hjelpe deg, akkurat som vi kan hjelpe deg med alle andre typer av morsomme lekevåpen. Selvsagt kan vi også tilby ekstra lekeammunisjon og annet tilbehør til ditt barns Nerf-lekevåpen, og skulle du ha spørsmål om noen av produktene, ikke nøl med å kontakte vår kunnskapsrike og supereffektive kundeserviceavdeling!