• Motorola-header-1920x700.jpg

Motorola

Motorola er et kjent amerikansk elektronikkselskap, som ble grunnlagt allerede i 1928. Her på Jollyroom finner du et kjempegodt sortiment med moderne, brukervennlige, og ikke minst sikre babycalls fra Motorola.

 
21 resultater.

Førsteklasses babycalls fra pålitelige Motorola

Ingenting er viktigere for oss foreldre enn barnas sikkerhet, og vår egen følelse av oversikt og nettopp sikkerhet påvirker oss også som foreldre. Dette er noe det amerikanske varemerket Motorola både forstår og tar på stort alvor. Sikkerhet, oversikt og funksjonalitet er alfa og omega for Motorolas supermoderne babycalls. Motorolas babycalls benytter hypermoderne teknologi og er utrolig intuitive og brukervennlige, og med modeller som Motorola MBP36S har da også Motorola blitt kåret til best i test.

Massevis av Motorola babycalls på jollyroom.no

Også vi på Jollyroom tar barnas sikkerhet så vel som foreldrenes trygghetsfølelse på største alvor, og siden vi anser Motorola som en høyst troverdig og pålitelig samarbeidspartner innen babycall-segmentet har vi sørget for å ha gode babycalls fra dem i vårt sortiment. Vi har Motorola babycall med kamera og lyd og stort sett alle andre funksjoner du kan ønske deg som babyforelder. Disse Motorola babycallene har moderne LCD-skjermer, infrarød nightvision, super rekkevidde, fjernstyring av kameraets bevegelser, forhåndsprogrammerte vuggeviser, temperaturmåler og alle varsler du trenger for å kunne sikre at din baby sover både trygt og godt.

Vi på Jollyroom synes dessuten at sikkerhet skal være tilgjengelig for alle. Derfor gir vi våre kunder prisgaranti. Så når du kjøper en Motorola babycall fra Jollyroom kan du føle deg sikker på at du får den til nettets beste pris. Og skulle du ha spørsmål, om en av Motorolas babycalls eller en hvilken som helst annen vare, er det bare å ringe eller maile vår kompetente og serviceinnstilte kundeserviceavdeling, som sitter rede til å svare!

Hos Jollyroom finner du i tillegg et bredt utvalg av øvrig babyutstyr og andre essensielle produkter i småbarnshverdagen. Vi har for eksempel et flott sortiment med  gravid- og ammeklærbarnesenger , stellebord  og mye, mye mer.