11 resultater

Hot Wheels bilbaner til fartsglade barn

Her dere en liten rakker der hjemme som elsker lekebiler, fart og spenning? Amerikanske Hot Wheels kan i så fall være interessant for dere! Hot Wheels har henved 50 års fartstid i bransjen og lager superfrekke lekebiler, bilbaner, parkeringshus og masse annet tilbehør – i alle mulige farger og designs! Hot Wheels bilane og lekebiler er dessuten stilige som pynteting også, og egner seg fint for samlere!

Hot Wheels bilbane på jollyroom.no

 I Jollyrooms enorme online-sortiment finner dere fine bilbaner og lekebiler i massevis, fra gode merker som Scalextric, Disney Cars og nettopp Hot Wheels! I tillegg har vi supre radiostyrte biler, togbaner, tråbiler – ja faktisk alt barnet deres kan tenkes å behøve! Her på Jollyroom får du dessuten prisgaranti, så når du har kjøpt en bilbane fra Hot Wheels, eller hva som helst annet, kan du være helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven