Hot Wheels

Hot Wheels er et amerikansk varemerke som ble grunnlagt i 1968. Bedriften lager biler, bilbaner, garasjer og andre morsomme tilbehør i forskjellige farger og former. Jollyroom har et supet utvalg med Hot Wheels-artikler!

  •  

    v45 Hot Wheels Logo Connect sets NO.png

80 resultater.

Hot Wheels bilbaner til fartsglade barn

Her dere en liten rakker der hjemme som elsker lekebiler, fart og spenning? Amerikanske Hot Wheels kan i så fall være interessant for dere! Hot Wheels har henved 50 års fartstid i bransjen og lager superfrekke lekebiler, bilbaner, parkeringshus og masse annet tilbehør – i alle mulige farger og designs! Hot Wheels bilane og lekebiler er dessuten stilige som pynteting også, og egner seg fint for samlere!

Hot Wheels bilbane på jollyroom.no

 I Jollyrooms enorme online-sortiment finner dere fine bilbaner og lekebiler i massevis, fra gode merker som Scalextric, Disney Cars og nettopp Hot Wheels! I tillegg har vi supre radiostyrte biler, togbaner, tråbiler – ja faktisk alt barnet deres kan tenkes å behøve! Her på Jollyroom får du dessuten prisgaranti, så når du har kjøpt en bilbane fra Hot Wheels, eller hva som helst annet, kan du være helt sikker på at du har fått den til nettets beste pris!