12 resultater

Spill til hele familien fra Hasbro

Siden 1923 har Hasbro gitt familier over hele verden mange timer underholdning. Med populære brettspill som Monopol, Risk og Trivial Pursuit har de sørget for å gi ulike utfordringer på spillplanet, og samle både store og små til artige spillkvelder.

Enten det har vært på hytta, hjemme eller hos venner har nok de fleste av oss spilt minst ett spill fra Hasbro. Og uansett om du er en god eller dårlig taper vil dere helt sikkert finne mye glede i spillene og lekene dere finner hos oss her på Jollyroom.

Hasbro til den beste prisen på nettet

Takket være vår fantastiske prisgaranti kan du være sikker på at du alltid vil få leker og spill fra Hasbro til den beste prisen online. Og er du på jakt etter andre spill, enten det er barnespill, selskapsspill eller kortspill har vi selvsagt det også og mye mer! Og for de som vil leve seg enda mer inn i spillet eller leken har vi en drøss av figurer som gir det lille ekstra for enda flere timer med moro.

Nå er det bare å slå seg løs og invitere kjente og kjære til morsomme spillkvelder. Og måtte selvfølgelig den beste vinne!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven