Hasbro

Hasbro er et amerikansk selskap som produserer og selger leketøy, og spill for både barn og voksne. Jollyroom har et fint utvalg av Hasbro spill, blant annet klassikere som Monopol, Risk og Trivial Pursuit – og mange andre!

53 resultater.

Spill til hele familien fra Hasbro

Siden 1923 har Hasbro gitt familier over hele verden mange timer underholdning. Med populære brettspill som Monopol, Risk og Trivial Pursuit har de sørget for å gi ulike utfordringer på spillplanet, og samle både store og små til artige spillkvelder.

Enten det har vært på hytta, hjemme eller hos venner har nok de fleste av oss spilt minst ett spill fra Hasbro. Og uansett om du er en god eller dårlig taper vil dere helt sikkert finne mye glede i spillene og lekene dere finner hos oss her på Jollyroom.

Hasbro til den beste prisen på nettet

Takket være vårt fantastiske prisløfte, kan du være sikker på at du alltid vil få leker og spill fra Hasbro til en gunstig pris. Og er du på jakt etter andre spill, enten det er barnespill, selskapsspill eller kortspill har vi selvsagt det også og mye mer! Og for de som vil leve seg enda mer inn i spillet eller leken har vi en drøss av figurer som gir det lille ekstra for enda flere timer med moro.

Nå er det bare å slå seg løs og invitere kjente og kjære til morsomme spillkvelder. Og måtte selvfølgelig den beste vinne!