• Elodie-header-1920x700.jpg

Elodie

Varemerket Elodie tilbyr høykvalitets babyutstyr for alle familiers behov. Elodie Details, som ble grunnlagt i Stockholm i 2005, designer smarte produkter for hverdagen, som kombinerer et stilrent design med praktiske funksjoner. I Jollyrooms sortiment fra Elodie finner du alt fra koselige tepper og babynest, til romslige stellevesker og den prisbelønte reisevognen MONDO.

127 resultater.

Hvem er Elodie?

Elodie er ikke bare et navn, men en hel verden av stil, komfort og innovasjon. Elodie lager nøye utformede og virkelig bedårende babyutstyr av høy kvalitet, som har sjarmert foreldre og barn over hele verden. Ved å kombinere tidløs design og praktiske funksjoner, har Elodie blitt synonymt med førsteklasses barnetilbehør som gleder hele familien.

Varemerket Elodie har sin opprinnelse i de sjarmerende gatene i Stockholm. Merket ble til av en kombinasjon av moderlig dedikasjon og kreativitet, og helt fra begynnelsen av har målet vært å utvikle praktiske produkter for foreldre- og småbarnslivet uten å gå på kompromiss med stilen. Elodie startet fra en liten idé, som med årene vokste til et favorittmerke for mange familier!

Oppdag førsteklasses babyutstyr fra Elodie

For familier som verdsetter stil og kvalitet like mye som funksjon, tilbyr Elodie en fantastisk samling av babyprodukter. Deres testvinnende reisevogn MONDO revolusjonerer måten du reiser med de minste på med sin fleksibilitet og eleganse, som er elsket av tusenvis av foreldre som ikke vil gå på akkord med stilen når du er på farten.

Du finner også andre høykvalitets babyutstyr i Elodies sortiment. Elodies lune og beskyttende babynest forvandler ethvert sted til et trygt hvileområde for babyen din, mens de praktiske smokkesnorene sørger for at barnets favorittsmokk alltid er innenfor rekkevidde. For å gjøre det enklest mulig å spise med små barn, finner du skåler, tallerkener, bestikk og smekker i herlige farger fra Elodie. Du finner også nydelige strikketepper fra Elodie, som passer inn i ethvert barnerom.

De stilige og romslige stelleveskene fra Elodie holder alle babyproduktene dine organiserte og lett tilgjengelige, samtidig som de tilfører et snev av mote til hverdagen din.

Elodie er stolt av å presentere et bredt utvalg av babyprodukter som forenkler foreldreskap uten å gå på kompromiss med stil og kvalitet. Oppdag utvalget og se hvordan Elodie kan introdusere skjønnhet og funksjonalitet i familiens liv. Med Elodie blir livet med barn ikke bare enklere – det blir mye vakrere også!