Candide

Candide tilbyr velutformede & funksjonelle barne- & babyprodukter med eksepsjonelle finesser. Candide lager alt fra stellevesker og stellematter til komfortable og ergonomiske ammeputer. På Jollyroom har vi et godt Candide-utvalg!

22 resultater.

Candide – innovative og pålitelige artikler til din baby

I mer enn 20 år har det franske varemerket Candide levert sofistikerte artikler til barna. Candide har alltid babyen og hens verden samt dertilhørende behov i fokus. Her tenkes det sikkerhet, komfort og kvalitet hele veien fra tegnebordet til det ferdige Candide-produktet forlater fabrikken!

Alt du trenger fra Candide finner du i Jollyrooms onlinesortiment

I Jollyrooms online-sortiment, som er intet mindre enn Nordens største, finner du alt av babyutstyr og mammautstyr, så vel som leker, barneklær, barnesko – og så videre, og så videre! Og midt blant alt dette har vi selvsagt sørget for å ha et godt utvalg av Candide sine kvalitetssterke og gode artikler til babyen. Her finner du de supre Candide-madrassene ditt barn trenger, samt innovative puter og ammeputer, alt sammen med prisløfte. Ja, du hørte riktig: Når du kjøper dine Candide-varer hos oss, eller hva som helst annet fra oss, kan du være helt sikker på at du har fått det til en skikkelig god pris!

Vel bekomme!