28 resultater

Candide – innovative og pålitelige artikler til din baby

I mer enn 20 år har det franske varemerket Candide levert sofistikerte artikler til barna. Candide har alltid babyen og hens verden samt dertilhørende behov i fokus. Her tenkes det sikkerhet, komfort og kvalitet hele veien fra tegnebordet til det ferdige Candide-produktet forlater fabrikken!

Alt du trenger fra Candide finner du i Jollyrooms onlinesortiment

I Jollyrooms online-sortiment, som er intet mindre enn Nordens største, finner du alt av babyutstyr og mammautstyr, så vel som leker, barneklær, barnesko – og så videre, og så videre! Og midt blant alt dette har vi selvsagt sørget for å ha et godt utvalg av Candide sine kvalitetssterke og gode artikler til babyen. Her finner du de supre Candide-madrassene ditt barn trenger, samt innovative puter og ammeputer, alt sammen dessuten til prisgaranti. Ja, du hørte riktig: Når du kjøper dine Candide-varer hos oss, eller hva som helst annet fra oss, kan du være helt sikker på at du har fått det til nettets beste pris!

Vel bekomme!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven