Britax Römer B-Agile

Oppdag praktiske Britax Römer B-Agile – fins i modellene M og Double!

 

Britax Römer B-Agile M

Britax B-Agile M er designet for å gjøre livet som forelder litt enklere og tryggere. Foreldre som har prøvd å holde barnet sitt samtidig som man skal klappe sammen en barnevogn, vet at det ikke er så lett. Derfor er B-Agile sin enkle énhåndsmekanisme velkommen i hverdagen. Vognen er utstyrt med et lett aluminiumchassis og en romslig varekurv.

Sittedelen har et mykt og romslig sete med fempunktsbelte og frontbøyle, slik at barnet ditt sitter trygt på trilleturen. Barnevognen er også utstyrt med en justerbar seterygg (full liggestilling inkludert), justerbar fotstøtte og en stor kalesje som beskytter mot vær og vind.

- Lettvektdesign.
- Dobbel fjæring for myk og balansert trilling på ujevnt underlag.
- Slås enkelt sammen med én hånd.
- Kalesje med UPF 50+.
- Romslig varekurv, maksvekt 4 kg.
- Full liggestilling.
- Justerbar fotstøtte.
- Vattert håndtak.
- Punkteringsfrie hjul.
 

Britax Römer B-Agile Double

Britax B-Agile Double er en stabil og robust tvillingvogn. Dobbelmodellen er smal nok til å komme gjennom en vanlig døråpning, den kan enkelt manøvreres med én hånd og er lettere enn de fleste søskenvogner.

Britax B-Agile er designet for å gjøre livet som forelder litt enklere og tryggere. Foreldre som har prøvd å holde barnet sitt samtidig som man skal klappe sammen en barnevogn, vet at det ikke er så lett. Derfor er B-Agile sin enkle énhåndsmekanisme en herlig nyhet. Vognen er utstyrt med et lett aluminiumchassis og en romslig varekurv. Ettersom seteryggene kan justeres til full liggestilling, passer vognen fint også til nyfødte.

- Aluminiumchassis.
- Enkel sammenfolding med transportlås.
- Avtagbare hjul for mer kompakt størrelse.
- Fjæring på alle hjul.
- Punkteringsfrie dekk.
- Fempunktsbelte.
- Avtagbar kalesje med stor oppbevaringslomme.

Anbefalt alder: fra nyfødt til 22 kg.

Vi på Jollyroom vet hvor vanskelig det kan være å finne en barnevogn, som passer akkurat deg og ditt barns behov, og at det iblant blir veldig mye å tenke på med ulike modeller, merker og funksjoner. For å gjøre jobben lettere for deg, henviser vi til vår enkle barnevognsguide: Jollyrooms Barnevognsguide.