26 resultater

Bobux sko, tøfler og sandaler for barn

Fra Bobux får vi gode skinntøfler, sko og sandaler til barna. Bobux sko, tøfler og sandaler holder ikke bare høy kvalitet, de har lekre og barnevennlige motiver og farger også, og skinnet de er laget av er naturligvis økologisk og fritt for helseskadelige stoffer. Bobux er rett og slett et godt alternativ når det gjelder sko til barna.

Bobux sko av alle slag hos Jollyroom

Som du vil se i vårt utvalg har vi det meste man kan begjære av Bobux sine gode sko, tøfler og sandaler til baby og barn. Alle disse Bobux-skoene er laget av godt og slitesterkt skinn og de er utrolig komfortable å ha på seg. Her på Jollyroom har vi dessuten ikke bare prisgaranti, vi tilbyr fri retur på klær og sko! Så når du har bestilt et par Bobux-tøfler, Bobux babysko eller sandaler her på huset og de skulle vise seg ikke å passe, ja så er det bare å sende dem tilbake helt konstnadsfritt!

Ta gjerne en titt på vårt øvrige sortiment med barnesko  og barneklær i tillegg. Her vil du garantert finne det barnet ditt trenger. Vi har leker også, så klart, om slikt står på handlelisten -  alt fra babyleker til tv-spill til tenåringen!

Nyhetsbrev

Meld deg opp for våre nyhetsbrev og få med deg de seneste nyhetene og rabattene!

 

På Jollyroom.no har vi Nordens største utvalg av produkter til barnefamilien. Hos oss bestiller du enkelt, raskt og til de laveste prisene. Med 365 dagers angrerett og en meget dyktig kundeservice kan du alltid føle deg trygg. Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby, produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. Vi tilbyr produkter fra velkjente merker som blant annet Britax, Maxi-Cosi, Baby Jogger, BabyBjörn, Didriksons, Sebra, KidKraft, Ergobaby, Philips Avent, Neonate, Cybex, LEGO og mange flere. Velkommen inn til nordens største nettbutikk for barn og baby!

Produktet er lagt i handlekurven
Produktene er lagt i varekurven